Elektronické zabezpečovací systémy

Vlastníte velké objekty a děláte si starost s jejich ochranou? Nebo si chcete ochránit váš domov před nevítanými návštěvníky nebo před jiným nebezpečím? Naše firma VS Elektrokomplet vám nainstaluje elektronický zabezpečovací systém a zajistí i následnou údržbu.

Elektronický zabezpečovací systém ochrání váš domov i firemní prostory nejen před nezvanými návštěvníky, ale upozorní vás i na další nebezpečí jako jsou například požáry nebo únik nebezpečných plynů. Elektronický zabezpečovací systém ochrání váš domov, kanceláře, nebytové prostory spuštěním poplachu a přivoláním pomoci. Mezi přednosti bezpečnostního systému patří jeho modularita a jednoduchá montáž.

Elektronický zabezpečovací systém je tvořen z detektorů, čidel, kamer, sirén a majáků. Nechybí vyhodnocovací ústředna, která informuje majitele a další subjekty o mimořádné události. Elektronický zabezpečovací systém vše ukládá a umožňuje prohlédnutí záznamu z kamer. Umožňuje sledování obrazu v reálném čase, včetně ovládání zabezpečení kamer prostřednictvím internetu ze vzdálených počítačů nebo chytrých mobilních telefonů.

Elektronické zabezpečovací systémy Adresa : http://vselektrokomplet.cz/el-zabezpecovaci-systemy
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: VS Elektrokomplet, zabezpečovací systém, kamery, čidla, majáky
Uloženo: 28.05.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde