Soukromá školka Praha 4

Hledáte pro svoji holčičku nebo chlapečka ideální mateřskou školku v hlavním městě? Výběr správné školky je pro budoucí vývoj dítěte velmi důležitá a neměli byste ji podceňovat. Dovolte nám představit mateřskou školku LUPÁČEK, která splní všechny Vaše nároky a požadavky kladené na školku. Soukromá školka Praha 4 – LUPÁČEK – je tím pravým místem pro optimální rozvoj Vašich dětiček.

Co byste měli vědět o naší soukromé školce na Praze 4?


Kde nás najdete? soukromá školka na Praze 4 – LUPÁČEK - nabízí kompletní péči dětem od 1 roku do 7 let. Školku se nachází v klidné části Praha 4 v ulici Kloboukova 1256/27. Naše soukromá školička se nachází v rodinném domě se zahradou, jež nabízí dostatek pohybových aktivit s přírodou doslova na dosah ruky. Vaše dětičky pohlídáme každý pracovní den od 7:30 do 18:00! Nabízíme Vám také hlídání dětí přímo u Vás doma (více informací se dozvíte na našich webových stránkách lupacek.cz).
Soukromá školka Praha 4 - LUPÁČEK
Na internetových stránkách lupacek.cz se dozvíte všechny důležití informace, navíc jsou zde k dispozici kompletní dokumenty ke stažení, přehled aktivit, denní program školičky, ceník, kontakt a online přihlášku do soukromé školky Praha 4. V případě, že máte na naši soukromou školku na Praze 4 nějaké dotazy, neváhejte se nás kdykoliv obrátit. Kdykoliv se k nám také můžete přijít podívat a my Vám naši soukromou školku Praha 4 rádi ukážeme.
Soukromá školka Praha 4 – přijďte si k nám hrát!
Soukromá školka Praha 4 Adresa : http://lupacek.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Soukromá školka Praha 4, Soukromá mateřská školka Praha 4
Uloženo: 23.04.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde