Provádění a opravy střech

Každý dům a každou budovu je zapotřebí chránit před deštěm a vlivy počasí. Jedním z nejdůležitějších prvků stavby je střecha a ta může být v provedení šikmé střechy nebo ploché střechy.
Pokud hledátě firmu,která spolehlivě zrekonstruuje, opravy nebo zrealizuje vaši střechu, mátě na výběr z nepřeberného množství. Doporučit vám můžeme firmu afa servis, která provádí stavební práce v jihomoravském kraji a především v Brně.
Krytiny u šikmých střech jsou nejčastěji taškové nebo plechové, ale také se stále používají asfaltové nebo přírodní materiály jako je břidlice.Samotná krytina je upevněna na latích nebo na bednění, které nese tzv. konstrukce krovu,která je stavěna tesaři, konstrukce krovu může být dřevěnná nebo ocelová, dnes se samozřejmě používá výhradně dřevěnná a to díky ceně i vlastnostem materiálu.Dle používané krytiny a sněhové oblasti se také volí spád šikmé střechy.
Ploché střechy jsou tvořeny střešní krytinou z asfaltových nebo pvc pásů anebo trapézových plechů vyrobených z hliníku nebo oceli.Ploché střechy jsou takové střechy, které mají spád do 5° a proto musí veškeré spoje krytin dokonale doléhat a nesmí vznikat žádné mezery, kterými by mohlo zatékat do konstrukce střechy.
Provádění a opravy střech Adresa : http://www.afaservis.cz/vyskove-prace-brno
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: opravy střech,střechy brno,realizace střech brno,rekonstrukce střech,nátěr střec
Uloženo: 27.02.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde