květiny Levante - svatební kytice

Květiny Levante Vám nabízí kompletní svatební květinový servis, a to jak květinu pro nevěstu a svatebčany, tak i výzdobu svatební tabule, obřadní síně či kostela, aranžmá na auto a další květinové doplňky. Kromě květinové dekorace pro svatby, zařizuje též dekorace pro restaurace, hotely a kavárny. V období plesové sezóny zajišťuje pro maturitní a absolventské plesy kompletní květinovou výzdobu sálu. Vedle těchto služeb se Květiny Levante věnují sezónní květinové dekoraci, zejména v období vánoc a velikonoc, dále dekorace interiérů a exteriérů.

Ať je to den svatby či maturitního plesu, pro většinu z nás je to ten nejdůležitější den v životě. Přejeme si, aby svatba probíhala lehce, hosté byli spokojení a výzdoba byla perfektní. Právě k tomu Vám Květiny Levante mohou pomoci.

Květiny Levante si Vám dovolují nabídnout služby v oblasti květinových dekorací a vazby květin. Hlavním působištěm malé firmy je především Praha a střední Čechy, ale po domluvě je možné připravit výzdobu i v dalších oblastech.

Pro zákazníky mají Květiny Levante navíc bonus pro zákazníka. Jedná se o bezplatné vypracování návrhu v několika cenových variantách a provedeních. Pro maturitní ročníky je to sleva 10 %.

Kromě výše vyjmenovaných služeb, nabízí Květiny Levante pravidelnou obměnu řezaných květin a dekorací a velký výběr váz nebo keramických, kamenných, kovových a umělých květináčů.

V případě zájmu Vám Květiny Levante předloží ke shlédnutí katalog realizovaných akcí.
květiny Levante - svatební kytice Adresa : http://www.kvetiny-levante.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: svatební květiny, svatební kytice, svatební dekorace, svatební výzdoba, svatba
Uloženo: 21.02.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde