Dupačky pro dospělé

Web dospelackedupacky.cz se zabývá nabídkou dupaček pro dospělé. Ty v poslední době přicházejí do módy i v ČR. Nabídka dupaček zatím není tak široká, což dává prostor pro zacílení na pár produktů a zákazníkovi dává možnost objektivně se rozhodnout mezi pár produkty místo bloudění a vybírání mezi mnoha různými barvami a styly.

Web se snaží udělat nabídku dupaček pro dospělé co nejpřehlednější tak, aby měl uživatel přehled o všech produktech a mohl je mezi sebou vizuálně porovnávat. Toho se snaží docílit tím, že na hlavní stránce webu jsou zobrazeny všechny dupačky hned nahoře v přehledné mřížce, kde jsou pouze fotky produktů a nadpisy. Popisky jsou ve chvíli vizuálního výběru nadbytečné, je tedy dobré, že se na úvodní stránce nevyskytují. Popisky k dupačkám si uživatel může přečíst po prokliknutí na konkrétní produkt.

Web se snaží být minimalistický a co nejméně uživatele rozptylovat a odvádět jeho pozornost. Většinu stránky zabírá nabídka produktů. Navíc je web responzivní, takže se správně zobrazuje na všech zařízeních a při všech rozlišeních, takže uživatel nemusí scrollovat do stran, ale jen nahoru a dolů.

Co by web potřeboval zlepšit je rozhodně grafika. I přes snahu být graficky jednoduchá a přehlední je možné některé prvky lépe graficky zpracovat a zakomponovat do stránky.

Shrnutí: ačkoli jsou některé prvky ve stránce dost nahrubo, celková nabídka dupaček pro dospělé je přehledná, ovládání intuitivní a nedává moc možností jak se na stránce ztratit.
Dupačky pro dospělé Adresa : http://dospelackedupacky.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: dupačky pro dospělé, dospělácké dupačky
Uloženo: 16.02.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde