Podlahy a podlahářství Martin Chýlek

Firma Podlahy Martin Chýlek Pokládáme dřevěné a parketové podlahy, laminátové podlahy, PVC, vinylové podlahy, korkové podlahy a koberce. Zajišťujeme také nákup a prodej podlahových krytin a doplňků včetně dopravy. Naší specializací je renovace dřevěných podlah a schodišť a obklady terasových schodišť. Dále provádíme vyrovnávání a opravu poškozených podkladů.

Podlahářské práce provádíme již 25 let a za tuto dobu jsme provedli mnoho zakázek, kdy i po letech se na nás zákazníci s důvěrovou opět obracejí s žádostí o další práce. Působíme v celém Moravskoslezském kraji, hlavně ve městech Frýdlant nad Ostravicí, Frýdek-Místek, Ostrava, Frenštát pod Radhoštěm, Rožnov pod Radhoštěm a v jejich širokém okolí, ale v případě větších zakázek není problém provádět práce na území celé Moravy a Slezska.

Pokládáme dřevěné podlahy a parkety kvalitních značek. Vybrat si můžete z různých dekorů a rozměrů. U parketových vlysů provádíme pokládku různými vzory podle přání zákazníka.

Zakázku zajistíme od počátku, až po koncové doplňky. Zdarma přijedeme, probereme s vámi postup práce a zaměříme plochu, nakoupíme a přivezeme materiál a provedeme pokládku podlahy včetně lištování, tmelení a také přechodů mezi dveřmi, či jiným druhem podlahové krytiny.
Podlahy a podlahářství Martin Chýlek Adresa : http://podlahy-chylek.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: dřevěné podlah, laminátové podlahy, parkety, renovace podlah, koberce, vinyl
Uloženo: 06.01.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4.5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde