VSelektrokomplet - Centrální vysavače

Centrální vysavače, výrazně zkvalitňují čistotu klimatu v interiérech a patří k významným pomocníkům v boji s alergiemi a jednoduchosti v úklidu. K dalším velkým výhodám centrálního vysavače, patří samozřejmě tichý provoz a v hlavně pohodlí či jednoduchost při manipulaci.

Naše centrální vysavače jsou vhodné - do domácností, tj. bytů a rodinných domů, komerčních prostor, průmyslových objektů.
Nikdo dnes nepochybuje o tom, že centrální vysavače jsou zařízení, které úklid výrazně zjednoduší a zpříjemní. Jejich hlavní výhodou je ale fakt, že veškeré nečistoty - prach, bakterie i alergikům nebezpeční roztoči jsou vysáváním odváděny mimo obytné prostory.

Vynález, jehož služeb užívá lidstvo už víc než padesát let, se tak stává stále důležitější nejen pro naše pohodlí, ale především i pro naše zdraví. Vysávání centrálním vysavačem to rozhodně není jen přání, ale pokud se rozhodnete mít takového pomocníka je to příjemná realita. Je připraven nám nepříjemné domácí práce co nejvíce usnadnit.

Centrální vysavače hlavně pomáhají velmi efektivně s úklidem místnosti. Oproti vysávání standardním vysavačem jsou centrální vysavače jednodušší - vysáváte dlouhou, pružnou a lehkou hadicí, kterou zapojíte do zásuvky na zdi a nemusíte s sebou nosit těžký agregát s motorem. A když skončíte, hadici vytáhnete a zásuvku zavřete. Můžete si vybrat z několika různých modelů sacích agregátů, všechny s vysokým sacím výkonem a účinnými motory. Samozřejmě si můžete vybrat z nabídky sad příslušenství s mnoha komponentami. Centrální vysavače vysávají velmi tiše – výkonná jednotka je umístěna mimo obytné prostory (sklep, garáž) a nejste tudíž rušení hlukem. Při vysávání si můžete bez problémů třeba telefonovat.

Pokud však máte o instalaci centrálního vysavače zájem či jen uvažujete, naše firma vám nabízí příjemnou službu. Stačí zavolat a pak poslat poštou či elektronicky půdorysy a plánek objektu. V naší firmě vám vypracujeme, (dle vašeho přání) návrh rozvodu centrálního vysavače s umístěním sací jednotky, zásuvek a podlahových štěrbin včetně nezávazné cenové nabídky. Kontaktovat nás můžete přímo nebo také naše obchodní zástupce, kteří vám rádi poradí!

Více info na: http://www.vselektrokomplet.cz
VSelektrokomplet - Centrální vysavače Adresa : http://vselektrokomplet.cz/centralni-vysavace
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: centrální vysavače, elektro, elektroinstalace, electrolux
Uloženo: 23.12.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde