Kolik dostanete za svůj kovový odpad?

Přestavujete bydlení a máte kupu starého železa? Potřebujete se ho zbavit? Tak to se obraťte na Kovošrot Moravia. Nabízíme vám výkup železa a barevných kovů za aktuální výkupní ceny. Náš kovošrot je řízen Londýnskou burzou kovů, tudíž vám zaplatíme férově a přesně.
Pro jednotlivce i pro velké společnosti
Ať už jste samostatná fyzická osoba, nebo velká firma, svěřte se do rukou Kovošrotu Moravia. Vykoupíme kovošrot libovolného množství. Pakliže železa či barevných kovů máte opravdu dost a nevíte, jak ho k nám dovézt, kontaktujte nás. Zajístíme výkup a odvoz kovošrotu vlastní svozovou technikou. Samozřejmostí je i spolupráce s hutěmi a ostatními kovošroty. Se šrotem už jedině k nám!
Bezkonkurenční výkup železa
Rádi byste, abychom od vás vykupovali železo pravidelně? Pokud ano, zajistíme vám i kontejner zdarma. V kovošrotu používáme přesné cejchované váhy o váživosti 20 až 60 tun. Peníze za váš šrot dostanete do 14 dnů. Co se děje s železem a dalšími kovy dál? Náš kovošrot je zlikviduje dle norem. Buď se bude lisovat, pálit nebo stříhat. Spolehněte se i na demontáž a likvidaci technických celků.
Kolik dostanete za svůj kovový odpad? Adresa : http://www.kovosrot-moravia.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Kovošrot
Uloženo: 19.12.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde