Starší zemědělská technika v Agrobazaru!

Sháníte zemědělskou techniku? Nemáte však peníze na to, pořídít si nový stroj? Tak to vám doporučujeme bazary, kde pořídíte starší, ale stále kvalitní zemědělské stroje. Společnost DAGROS, s.r.o. vám nabízí Agrobazar. Zde naleznete velkou spoustu použitých zemědělských strojů a techniky k prodeji.
Jaké stroje na vás čekají v Agrobazaru? Pořiďte si starší traktory, řezačky, sklízecí stroj, lis, mulčovače, míchací vozy a mnoho dalších strojů. Naše nabídka je velká a navíc ji neustále rozšiřujeme a měníme. Nenašli jste v Agrobazaru stroj, který potřebujete? Nevadí, obraťte se na nás, na společnost DAGROS. My vám stroj zajistíme!
S prodejem strojů souvisí i servis
Jaké služby můžete očekávat u firmy DAGROS? Spolehněte se na prodej nových i starších strojů, prodej zemědělské, komunální techniky a náhradních dílů. Dopřejte si i servis zemědělské techniky. Co všechno můžete očekávat v rámci servisu zemědělské techniky? Jsou to záruční a pozáruční opravy, kompletní repase strojů a různých systémů, opravy motorů, průtoků a tlaků, klimatizačních jednotek a spousta dalšího. Společnost DAGROS vám ulehčí zemědělskou práci!
Starší zemědělská technika v Agrobazaru! Adresa : http://www.dagros.cz/servis-zemedelske-techniky
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Agrobazar, Servis zemědělské techniky
Uloženo: 20.11.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde