Elektrokoloběžky Meldius Rulez

Firma Meldius Rulez s.r.o.
je ryze česká společnost, která vyvíjí, bude vyvíjet a vyrábí elektrické koloběžky, elektrické vozíky pro invalidy a další užitečné elektricky poháněné dopravní prostředky a elektricky poháněné sportovní prostředky.
Samozřejmostí je prodej veškerého potřebného příslušenství pro elektro kola, elektrokoloběžky, elektrické invalidní vozíky a spoustu dalších elektricky poháněných vozidel, hraček a sportovních potřeb.
Naše firma oficiálně vznikla v roce 2013, avšak rozhodnutí, vývoj prvních elektrických koloběžek se datuje k začátku roku 2011. V těchto dvou letech jsme nezaháleli a vymysleli jsme náš první prodejní produkt. Elektro koloběžku. V těchto 24 měsících byly konstruovány různé typy rámů. Ty byly testovány, zkoušeny a vyvíjeny k dokonalosti. Samozřejmostí bylo provádění životnostních zkoušek našich elektrických komponentů jak za krásného počasí, tak i v mrazu a dešti.

Jestli právě vy hledáte ekologické vozítko jak na dopravu do práce, na nákupy, návštěvu kamarádů a rodiny, pro ulehčení pohybu invalidů, nebo pro užití si radosti z cestování, sportovních výkonů, hrátek, a nebo nástroj pro Vaše podnikání jako je například půjčovna kol, koloběžek, a nebo pouhá propagace Vaší firmy, tak jste tady na správné adrese.
Elektrokoloběžky Meldius Rulez Adresa : http://www.meldius.com
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Elektrická koloběžka, elektrokoloběžka, motokoloběžky, přestavbové sady ebike, p
Uloženo: 14.11.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde