PEDDY.cz Vám přináší pneumatické nářadí

PNEUMATICKÉ NÁŘADÍ


Zvýšená oblíbenost a výhody pneumatického nářadí jsou hlavně pro jeho vyšší odolnost vůči prachu. S tím je spojená delší životnost a nízké náklady na opravy oproti elektrickému nářadí. Pneumatické nářadí je hlavně používáno ve stavebnictví a automobilovém průmyslu. Pneu nářadí je v dnešní době na vysoké úrovni. Odvod vzduchu, například u vrtaček, je držadlem směrem dolů a zabraňuje tím víření prachu. Pneumatické nářadí ve velké míře také uplatníte v zámečnické dílně, kdy nůžky na plech, šroubováky nebo brusky, Vám usnadní a zpříjemní práci. Další z předností pneumatického nářadí je vysoká výkonnost a síla. V nabídce si vyberte z velkého sortimentu příslušenství a tlakových hadic, které jsou nedílnou součástí pneumatického nářadí.

Penumatická kladiva


Sekací a bourací pneumatické kladivo pro práce na stavbě, na zdivo, cihly nebo pórobeton. Pneumatické kladivo Aircraft je vybaveno tlumením vibrací a je dobře vyváženo. Mechanismus snížení zpětného rázu pneumatického kladiva šetří Vaše klouby, pružina umožňuje jednoduchou a rychlou výměnu sekáčů.

Pneumatické vrtačky


Pneumatická vrtačka na stlačený vzduch je vhodná na dřevo i na kov. Odvod vzduchu držadlem pneumatické vrtačky směrem dolů zabraňuje víření prachu. Pneumatické nářadí, jako je vrtačka má možnost přepínání chodu vpravo i vlevo. Jestli hledáte kvalitní a spolehlivé pneumatické přístroje, doporučujeme pneumatické vrtačky a šroubováky Aircraft.
PEDDY.cz Vám přináší pneumatické nářadí Adresa : http://www.peddy.cz/pneumaticke-naradi
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: pneumatické nářadí, pneumaticke naradi
Uloženo: 17.09.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde