Kam za vínem online?

Společnost WineShop, s. r. o. se na základě mnohaletých zkušeností s prodejem vín a lihovin na tuzemském i zahraničním trhu rozhodla změnit nákupní chování vína a lihovin v ČR. Eshop s prodejem vín, který společnost WineShop provozuje na webových stránkách www.wineshop.cz nabízí rozsáhlé spektrum informací o jednotlivých odrůdách, kvalitě vín, vínařstvích, zemích a zkrátka o všem co s konzumací vína souvisí. Naleznete zde například užitečné informace o tom, jaké pokrmy k dané láhvi lahodí, a ke kterým je daná odrůda nejoptimálnější. Kromě skvělých cen a opravdu široké nabídky WineShop.cz nabízí i další užitečný nástroj zejména pro ty z Vás, které příroda zrovna neobdařila gurmánskými zásadami či znalostí společenského bontonu. V eshopu naleznete kategorie, které zaměstnanci vytvořili pro jednoduchou navigaci příležitostných spotřebitelů vína. Naleznete zde kategorie jako je například víno k narozeninám, svatební víno nebo víno na grilovací párty.
Při testování eshopu jsme hodnotili jak šíři sortimentu, která je mimochodem opravdu široká, tak ceny a uživatelskou přívětivost. Musíme uznat, že tvůrci webu nad jeho strukturou opravdu přemýšleli do detailu. Vína lze vyhledávat jak podle zemí, tak podle odrůd, barev či podle toho, ke kterému pokrmu chcete víno podávat. Co se týče sortimentu, zde nemusíme připomínat rozsáhlou nabídku vín, ale zejména nabídku ostatních lihovin a destilátů. Za zmínku stojí také ?ostatní? vína jako je například portské víno, bio víno, či ostatní šumivá vína a speciální odrůdy.
Pokud se chystáte na oslavu a jste přesvědčeni o tom, že obdarovaného potěší kvalitní láhev, potom můžete využít sekce ?dárkové balení vína?, kde naleznete zaručenou trefu do černého a nemusíte již přemýšlet.
V příštím článku se budeme věnovat jednotlivým barvám vín a budeme se snažit Vám přiblížit oblast, pro většinu z nás zapovězenou.



Kam za vínem online? Adresa : http://www.wineshop.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: italská vína, španělská vína, portugalská vína, moldavská vína, víno, prodej vín
Uloženo: 13.09.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde