Hliníkové lešení brka.cz

Lešení
Lešení od firmy Brka.cz je kvalitní a hlavně prověřené. Firma nabízí hned několik lešení od několika výrobců. Jsou mezi nimi výrobci ProTec, KRAUSE, ALP-LIFT a další. Pokud si lešení nebudete chtít kupovat, tak stačí si ho také půjčit.
Hliníkové lešení je také mnohem levnější, než normální lešení.
Hliníkové lešení, které firma Brka.cz nabízí je tzv. poloprofesionální, takže je vhodné pro soukromníky než pro stavební firmy. Disponuje opravdu rychlou montáži a demontáži.
Když se vrátíme k té bezpečnosti, tak je potřeba použít správný počet 10kg protizávaží.

Střešní žebříky
Nabídka je opravdu široká a hodí se právě pro lidi, kteří mají šikmé střechy a nemají se jak dostat do těžce přistupných míst. Žebříky se upevní na střechu a parádně na nich drží.
Existují také různé střešní výtahy, které dokáží po těchto žebříkách vytáhnout velice těžký náklad a za tu nejmenší námahu.
Takové výtahy používají hlavně stavební firmy, když dělají střechu domu.
Existují výtahy TOPLIFT BASIC, TOPLIFT HighSpeed, TOPLIFT Standard. Záleží jen na vás, který si z naší nabídky vyberete. Vše je si možné levně zapůjčit a poté nám všechno vrátit.
Existují také montážní vrátka, která jsou ověřená ve stovkách montážních firem. Ideální pro montáž vrat, mříží, drobných OK, podhledů a další věcí.
Veškeré ceny jsou tak nízké, protože vyprodáváme skladové zásoby. Ceny jsou z roku 2011. Všechny typy těchto vrátku jsou na skladě a okamžitě k odběru

Hliníkové lešení brka.cz Adresa : http://www.brka.cz/zdvihaci-technika/pojizdne-leseni-krause/hlinikove-pojizdne-leseni-protec.html
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Hliníkové lešení, střešní výtahy, pojízdné lešení, pojízdné plošiny, lešení
Uloženo: 18.08.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde