Sháníte nové aku nářadí? Vyberte si na P

AKU NÁŘADÍ


Jednoznačným přínosem aku nářadí je jeho velká použitelnost v místech nebo prostorách, kde není možné připojit klasické elektrické nářadí. U aku nářadí Vám nebude překážet dlouhý a neohebný kabel hlavně v prostorách, kde je nedostatek místa. Další předností aku nářadí je rychlost v použití při práci, zde hlavně oceníte kvalitu použitelnosti bez velké námahy. K aku nářadí nabízí velký výběr příslušenství.

Aku vrtačky


Pro snadné vrtání a šroubování budete potřebovat spolehlivou aku vrtačku. V internetovém obchodě PEDDY.cz naleznete pouze kvalitní a výkonné aku vrtačky, jsou vyrobeny z materiálů, které jsou odolné proti oděru nebo prasknutí. Aku vrtačku můžete použít i jako šroubovák. Aku vrtačka má regulovatelné otáčky v rozmezí 0-1800 min. Lepší ovladatelnost aku vrtačky je zajištěna elektronickou brzdou motoru. Z velké nabídky aku nářadí - aku vrtacích šroubováků - si určitě vyberete.

Aku šroubováky


Velký výběr aku šroubováků nejen pro hobby použití, ale i pro náročnější uživatele, kteří budou šroubovat do odolnějších materiálů. Aku šroubovák je ideálním pomocníkem pro práci nad hlavou a v omezených prostorech. Pokud chcete opravdu kvalitní aku nářadí - šroubovák, doporučujeme aku šroubovák Bosch GSR, který zvládne až 130 šroubů na jedno nabití akumulátoru.

Aku příklepové vrtačky


Aku příklepová vrtačka umožňuje lepší průchodnost vrtáku do tvrdších materiálů. V naší nabídce naleznete vysoce výkonné aku příklepové vrtačky i pro náročné příklepové vrtání. Aku nářadí - vrtačka s příklepem je vhodná pro vrtání do zdiva a betonu, kde není možnost připojení k elektrické síti. Kvalitní aku příklepové vrtačky bývají vybaveny praktickými funkcemi, jako je nastavení několika poloh momentu, samosvorné sklíčidlo, elektronická brzda, pravý i levý chod nebo integrované diodové světlo pro osvětlení i na tmavých místech.
Sháníte nové aku nářadí? Vyberte si na P Adresa : http://www.peddy.cz/aku-naradi
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: aku nářadí, aku vrtačky, aku šroubováky
Uloženo: 09.08.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde