Dětský nábytek pro Vaše ratolesti

Dětský nábytek


Dětský nábytek od nás, to je kompletní pokojíček pro vaše dítě. Právě pro vás připravujeme překrásnou kolekci dětského nábytku. V této nabídce si můžete vybrat vybrat dětskou postýlku, přebalovací komodu, dvoukřídlou skříň, jednokřídlou skříň, truhlu na hračky, policovou skříň a poličku.

Dětské postýlky


Chystáte se koupit dětskou postýlku a nevíte jakou zvolit? Dítě stráví v prvních letech svého života většinu času v postýlce. Je to místo, kam ho ukládáme ke spánku nejen v noci, ale i ve dne. Pro rodiče by proto měla být správně zvolená dětská postýlka jistota, že je jejich dítko v době spánku v bezpečí. V naší nabídce naleznete dětské postýlky Scarlett, které prošly přísnými normami dané Evropskou komisí a vyhláškou Ministerstva zdravotnictví ČR. Nemusíte se tedy obávat kontaktu postýlky s dětskými ústy nebo pohybem dítěte v postýlce. Nabízíme Vám hojné množství dětských postýlek z kvalitního dřeva i cestovních postýlek v různých barevných provedeních a za velmi příznivé ceny. Stahovací bok postýlky umožňuje snadnější přístup k dítěti. Většina našich postýlek je vybavena unikátním 4bodovým stahovacím mechanizmem, který u jiných výrobců nenajdete. Nastavitelný rošt využijete postupně s růstem dítěte. V nabídce naleznete také dětské postýlky s vyndavacími příčkami. A v příslušenství lze zakoupit kolečka, která usnadňují manipulaci s postýlkou.

Dětské ohrádky


Hledáte kvalitní dětské ohrádky? Každý rodič ví, jak je náročné s malým dítětem bez problémů zvládat domácnost nebo jiné činnosti, které před narozením ratolesti v pohodě zvládal. Dětský nábytek v podobě ohrádky umožňují dítě zabezpečit v době, kdy se mu nemůžeme plně věnovat. Jedná se o místo, kde si může dítě bezpečně hrát. Dětské ohrádky nabízíme v různých zajímavých provedeních, jako je například ohrádka šestihranná, která poskytuje dostatečně velký prostor na hraní a hračky. K dřevěným ohrádkám lze přidělat kolečka, která usnadňují manipulaci s ohrádkou. Každou dětskou ohrádku doporučujeme doplnit hrací dekou, která přesně pasuje do vybraného typu ohrádky. Hrací deky nabízíme v různých barevných provedeních pro holčičky i chlapečky. Jsou doplňující zábavou pro dítě, protože jsou potištěné dětskými motivy. Barvy použité na potisk samozřejmě splňují potřebné parametry k použití na dětský textil.

Proutěné koše na miminko


Dětský proutěný koš Scarlett si můžete sestavit podle vašeho přání. Univerzální proutěný koš Scarlett je připravený od výroby ke dvěma možnostem nasazení držáku nebes, na čelo koše a na bok koše, a také třetí možnost k nasazení boudičky. Tento koš je v současnosti největší na našem trhu, jeho velikost vystačí až do doby, kdy si dítě začne samo sedat. Dětský proutěný koš Scarlett můžete využívat samostatně bez podvozku. Jako doplněk, či část dětského nábytku, si můžete dokoupit matraci, 6dílné soupravy, které jsou připravené ke dvěma možnostem montáže nebes na koš a také boudičku. Látková nebesa a moskytiéru můžete dokoupit zvlášť. Při objednávání nebes nebo moskytiéry nezapomeňte také na zakoupení kovového držáku nebes. Při objednávání dětské boudičky nezapomeňte na zakoupení kovového držáku boudičky. K pohodlnému přemísťování košíku je v nabídce podvozek s kolečky. Kompletně vybavený koš je velmi hezký a působí opravdu robustním a luxusním dojmem.

Přebalovací pulty


Přebalovací pult je bezpečným místem pro přebalování dětí. Přebalovací pulty jsou velmi důležité, protože maminka při této činnosti potřebuje mít veškeré pomůcky po ruce. Další zásadní klad je ten, že děťátko leží ve vyvýšeném poloze, takže netrpí Vaše záda, když se k němu skláníte. Jako místo pro přebalování dětí můžete zvolit přebalovací pult, přebalovací komodu nebo pouze přebalovací podložku s pevnou vložkou či bez. Komody i přebalovací pulty představují dětský nábytek a poskytují dostatek prostoru pro uložení přebalovacích potřeb. Všechny komody jsou vybaveny bezpečnostními prvky proti převržení. V naší nabídce naleznete komody z masivu i z MDF. Místo pro přebalování dětí tak může být nerušenou součástí nábytku Vaší ložnice. V pozdější době lze oddělit přebalovací desku a i nadále používat komodu v dětském pokojíčku.
Dětský nábytek pro Vaše ratolesti Adresa : http://www.detskepostylky-eshop.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: dětský nábytek, dětský pokoj nábytek, nábytek do dětského pokoje, detsky nabytek
Uloženo: 07.08.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde