E-shop s LCD displeji - Display-LCD.cz

Sháníte-li nový, repasovaný nebo LCD displej s drobnou výrobní vadou je e-shop Display-LCD.cz pro vás tou správnou volbou.

LCD displej si v přehledné navigaci e-shopu jednoduše vyberete. Vybírat je možné dle úhlopříčky, modelu displeje a nebo modelu notebooku do kterého display hledáte. Display-LCD.cz má k dispozici jedny z největších skladových zásob v ČR. V nabídce e-shopu Display-LCD.cz jsou také displeje s "drobnou výrobní vadou". Tyto displeje jsou také nové a se zárukou, ale mají z výroby drobnou vadu (např. vadné 1-2pixely). Nenajdete-li v nabídce požadovaný displej, stačí poslat poptávku pomocí chatu, kontaktního formuláře nebo e-mailu.

Pokud si nejste jisti s výběrem vhodného displeje, je vám k dispozici on-line chat, telefon nebo email, kde vám rádi s výběrem poradí. Display-LCD.cz nabízí také službu výměny nefunkčního či poškozeného displeje ve vašem notebooku. Služba je dostupná kdekoliv v ČR a funguje tak, že notebook od vás sveze přepravní služba do servisního centra Display-LCD.cz, následně je zajištěna výměna displeje a notebook s vyměněným displejem odeslán zpět zákazníkovi. Zákazníci mohou doručit notebook na výměnu displeje také osobně přímo do servisního centra Display-LCD.cz v Plzni.

V servisním centru se provádí také opravy LCD displejů, mobilních zařízení Apple, čteček (mobilních terminálů) a záchrana dat.
E-shop s LCD displeji - Display-LCD.cz Adresa : http://www.display-lcd.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: display, displej, lcd, vymena displeje, vymena lcd
Uloženo: 29.07.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde