Květinářství Nový Hradec Králové

Květinářství Nový Hradec Králové
nabízí svým zákazníkům floristický a zahradnický sortiment již od roku 2000. Na poskytnutí co nejlepších, profesionálních služeb v oborech aranžování květin, výzdoby interiérů, prodej aranžérských a proutěných výrobků a realizace zahrad, dohlížejí zakladatelé květinářství Kristina a Radim Hlouškovi. Naše Květinářství najdete v Přemyslově ulici na Novém Hradci Králové, kde jsme Vám k dispozici 6 dní v týdnu. Přijďte se k nám podívat, nebo si prohlédněte naši galerii, kde si můžete rovnou vybrat a objednat z našeho pestrého sortimentu.
Prodej řezaných květin
Řezané květiny, květinová výzdoba a aranžování květin jsou naším hlavním oborem. Prodáváme kvalitní a vždy čerstvé květiny. Dohlížíme na jejich prvotřídní jakost při nákupu, skladování i při předání zákazníkovi. Každému pak rádi poradíme s následnou údržbou květin, tak aby prospívaly a dlouho vydržely.

Floristické potřeby
Kromě řezaných květin, nabízíme i další floristický materiál. V naší nabídce najdete širokou škálu sortimentu, jako sušené a umělé květiny, vázy, keramiku a nádoby z přírodního materiálu, dárkové předměty, proutěné výrobky a aranžérské potřeby pro floristy. Samozřejmostí je bohatý výběr obalového materiálu, pokojových květin a mnoho dalšího...

Sezónní květinová výzdoba
Ucelený floristický sortiment doplňujeme o kompletní sezonní nabídku květinové výzdoby, počínaje novým rokem - svátky, významné dny, svátek sv. Valentýna, přes nabídku zahradnické sadby, dušičkové, smuteční výzdoby a konče adventní a vánoční výzdobou.
Vycházíme vstříc s výběrem květinové vazby nebo třeba jen obyčejnou radou nastávajícím svatebčanům.
Ke kompletnosti naší nabídky nabízíme květinovou výzdobu interiéru, jak domácího, veřejného i firemního, včetně zakládání a udržby zahrad.

Osobní doručování květin
Samostatnou kategorií v poskytování našich květinářských služeb je osobní doručování květin. Ke každému zákazníkovi volíme osobní přístup. Respektujeme názor, představu i vkus zákazníka. Rádi poradíme a navedeme.
více info: doručování květin

Naším úkolem je prodej a aranžování květin, které vás upoutají, zahřejí a udělají dlouho radost.

Kristina a Radim Hlouškovi
Květinářství Nový Hradec Králové
Květinářství Nový Hradec Králové Adresa : http://kvetinarstvi-nhk.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: květinová výzdoba, aranžování květin, vazba věnců, výzdoba interiéru, floristika
Uloženo: 23.07.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde