HELUZ získal dvě ocenění

Internetovou soutěž VYTÁPĚNÍ A ÚSPORY ENERGIÍ vyhlašuje společnost Net Press Media a hlasování letos probíhalo v době od počátku února do konce května. Do soutěže bylo možné přihlásit výrobky, realizace, technologie a služby, které přinášejí moderní a efektivní řešení, vztahující se k vytápění rodinných, bytových i rekreačních staveb. Soutěž byla rozdělena do pěti kategorií, čtenáři portálu Energeticky úsporné bydlení se svým hlasováním podíleli na konečném pořadí výherců v každé z nich.

Pasivní rodinný dům z jednovrstvého cihelného zdiva bez dodatečné tepelné izolace, který realizovala společnost HELUZ cihlářský průmysl, v.o.s., je prvním projektem svého druhu v ČR. Nachází se v areálu výstaviště v Českých Budějovicích a slouží k testování tepelnětechnických vlastností cihelných materiálů v kombinaci s používanými technologiemi pro domy s nízkou energetickou náročností v praxi. V objektu je monitorována kvalita vnitřního prostředí, tepelná stabilita, tepelné ztráty, spotřeba elektrické energie a další. Zájemci o prohlídku cihlového pasivního rodinného domu se mohou registrovat na stránkách www.heluz.cz.

HELUZ IZOSTAT je moderní univerzální komínový systém vhodný pro jakýkoliv spotřebič a jakýkoliv typ paliva. Tenkostěnné izostatické komínové vložky se vyznačují velmi malou akumulací tepla, což přináší rychlé ohřátí celé spalinové cesty a tím rychlé překlenutí rosného bodu spalin. Hladké stěny vložek navíc brání usazování pevných částí zplodin na vnitřním povrchu. Vložky nové generace jsou také vysoce odolné vůči teplotním změnám, kyselinám a korozi, jsou nenasákavé a nevadí jim ani přímý kontakt s plamenem.
O společnosti HELUZ cihlářský průmysl v.o.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. vznikla v roce 1992. Vlastní celkem osm výrobních provozů ve třech lokalitách. V Dolním Bukovsku, kde sídlí také centrála společnosti, je cihlářská výroba, výroba stropních konstrukcí, výroba roletových překladů a výroba cihelných komínů. V Hevlíně u Znojma jsou dva výrobní závody na kompletní cihlářský sortiment a v Libochovicích nedaleko Prahy je cihelna a panelárna. Ke stávajícím výrobním závodům přibyla na konci roku 2011 cihelna v Kryrech na Lounsku, která prozatím slouží jako distribuční sklad.

Společnost je největším českým výrobcem cihlářského zboží. Vyrábí a dodává komplexní cihelný systém pro hrubou stavbu, jehož součástí jsou tepelněizolační cihelné bloky pro obvodové zdivo, cihly pro nosné, příčkové a akustické zdivo, keramické stropy a překlady, nosné překlady pro venkovní rolety a žaluzie, keramické stropní panely, cihelné komíny, cihelné obkladové pásky, cihelná dlažba a nepálené cihly.
HELUZ získal dvě ocenění Adresa : http://kominy-heluz.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: cihelná dlažba, cihly, Heluz, keramické překlady, komín, komínový systém, nepále
Uloženo: 22.07.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde