RC modely letadel a vrtulníků

Specializujeme se na modely letadel, vrtulníků a multikoptér.
Modely letadel, které u nás můžete objednat, máme ve verzích ATF, PNP i RTF:
-ATF „Almost ready to run“ – modely nutné doplnit a zprovoznit. Určené zejména pro zkušenější modeláře, kteří si chtějí namontovat např. vlastní motor atd.
-PNP „Plug and Play“ – modely téměř připravené k letu. Většinou stačí jednoduchý zásah či připojení vysílače a můžete s modelem létat. Zprovoznění není nijak složité.
-RTF „Ready to fly“ – modely připravené ihned k letu. Tyto modely se hodí pro méně zkušené a začínající modeláře, ale i zkušení rádi objednají kvalitní „připravený“ RC model.
RC modely vrtulníků dodáváme nejběžnějších velikostech a to Micro vrtulníčky, 100 size, 450 size, 500 size, 550 size.
Velký boom zažívají RC multikoptéry. Nabízíme Tricoptery až Octocoptery. Manévrovací možnosti multikoptér jsou opravdu široké. Stále časteji jsou tyto RC modely vidět i při pracovních nasazeních, kdy jako nosiše kamery snímají těžko dostupná místa střech, používají se při natáčení filmů, při sportovních přenosech atd.
Další velmi zajímavým sortimentem, který www.RCFlying.cz nabízí je FPV technika. Zejména kompletní sety jsou velmi žádané. Sety se skládají z FPV brýlí, přijímače, vysílače a kamery. Kamera je umístěna na RC modelu a Vy pomocí brýlí vidíte vše z ptačí perspektivy.
Jsme provozovatelé RC letecké školy a máme bohaté zkušenosti jak se stavbou, tak i s létáním RC modelů. Proto Vám rádi poskytneme kvalitní poradenství a pomoc s výběrem vhodného modelu či příslušenství a vylepšení.
Jako doplňkový sortiment u nás naleznete i nejrůznější RC hračky. Např. traktory, bagry, vysokozdvižné vozíky, autobusy atd.
http://www.rcflying.cz

Martin Matula
K.Želenského 196
Ostrovačice 66481
IČO: 88081851

email: m.matula@rcflying.cz
tel.: 732314434

RC modely letadel a vrtulníků Adresa : http://rcflying.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: rc modely, letadla, vrtulníky, multikoptéry
Uloženo: 15.07.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde