Ferratum půjčka

Utratili jste už všechny peníze z výplaty, ale potřebujete ještě pár tisíc? Nechcete si půjčovat zbytečně navíc? žádat o půjčku rodinu vám není příjemné a známých se nechcete ptát už vůbec? Zůstaňte klidní, do situace potřeby malé částky peněz se dostane čas od času každý. Stačí když přijde neočekávaný výdaj jako je nutná oprava sporáku, ledničky, televize nebo vyšší faktura za služby.
Rychlé půjčky
řešením jsou rychlé půjčky menších částek. Takové půjčky jsou obvykle jednorázově splatné a jejich splatnost je 1 až 45 dní. U některých společností si splatnost můžete ještě dále prodloužit. Mezi nejčastější půjčka patří půjčky před výplatou a SMS půjčky. Vyřízení a vyplacení těchto půjček je rychlé, jak to už z názvu vyplývá.
Půjčky před výplatou
Jsou to půjčky, které vám pomohou do další výplaty uhradit nečekané výdaje. Půjčky před výplatou jsou ve výši od 100 Kč do 15 000 Kč (podle jednotlivého poskytovatele). Vyplácejí se na bankovní účet nebo poštovní poukázkou. Po výplatě tuto půjčku splatíte. O půjčky před výplatou se často žádá jednoduše přes internet.
SMS půjčka
Charakteristika SMS půjčky je obdobná jako půjčky před výplatou. Rozdílem je, že o tuto půjčku žádáte prostřednictvím textové zprávy a také se prostřednictvím SMSky dovíte, zda vám byla SMS půjčka schválena.
Spolehlivý poskytovatel SMS půjčky
Společnost Ferratum se specializuje na krátkodobé půjčky a působí na českém trhu od roku 2007. Ferratum půjčka je od 100 Kč do 10000 Kč se splatností 7 až 45 dní. Půjčka je vyplácena na bankovní účet nebo poštovní poukázkou. První půjčka nového zákazníka může být nanejvýš 3000 Kč a peníze obdrží prostřednictvím poštovní poukázky. Opakovaný zákazník dosáhne až na půjčku 10 000 Kč a může si vybrat, zda chce peníze na bankovní účet nebo poštovní poukázkou.
Novým zákazníkům půjčí Ferratum půjčku do 2000Kč bez poplatků.
Ferratum půjčka Adresa : http://www.pujckapraveted.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: ferratum, půjčka, sms, rychlá, před, výplatou
Uloženo: 08.07.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde