Hledáte vhodné granule pro štěňata?

Štěňata po odstavení od matky (asi tak ve 3 týdnech života) postupně přechází na pevnou stravu. Granule pro štěňata jsou přizpůsobeny jednotlivým vývojovým etapám štěněcího života. Granule pro štěňata Royal Canin Junior splňují vysoké energetické nároky v období rapidního růstu. Svým upraveným složením zajišťují bezpečné trávení, posilují zprvu nevyvinutý obranný systém a následně pak podporují jeho přirozenou obranyschopnost. Zajistí optimální růst, pevnou kosterní stavbu, silné klouby, pomohou prořezávání a správnému vývoji zoubků.

Pro malé i velké


Štěňata malých, středních, velkých i obřích plemen mají rozdílné požadavky na složení stravy. Granule pro štěňata Royal Canin jsou svým složením přizpůsobeny specifickým požadavkům štěňat jednotlivých velikostí plemen. Pro velká a obří plemena zvolte granule Royal Canin MAXI Junior, naopak máte-li doma štěňátko malého plemene, Váš výběr bude zaměřen na granule Royal Canin MINI Junior. Vyberte ty pravé granule právě pro Vaše štěňata a pomozte jim jejich život zahájit vyváženým a plnohodnotným krmivem značky Royal Canin.
Hledáte vhodné granule pro štěňata? Adresa : http://www.royal-eshop.cz/granule-pro-psy/granule-pro-psy-podle-veku/granule-pro-stenata
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: royal canin junior, royal canin maxi junior, royal canin mini junior
Uloženo: 27.06.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde