Dámská jízda

Zábavná párty u vás doma!
Na Dámskou Jízdu pozvěte k sobě domů minimálně 7 kamarádek a může začít vážně příjemný, uvolněný, vzrušující a tak trochu hanbatý večírek, na který budete se smíchem a potěšením ještě hodně dlouho vzpomínat.

Jedna z našich spontánních a přátelských agentek vám ukáže nejnovější erotické hračky a pomůcky vybrané ženami speciálně pro ženy, a to na základě jejich kvality, účinnosti, vzhledu a ceny.

Dámská Jízda není jen o prodeji. Jedná se o unikátní koncept extra příjemné zábavy pro vás a vaše kamarádky. A právě díky našemu maximálnímu nasazení při utváření skvělé atmosféry, se k nám naše zákaznice opakovaně vracejí.

Kolik stojí Dámská Jízda?
Dámská Jízda u vás doma je zdarma!

Výjimkou jsou pouze speciální párty jako je loučení se svobodou, oslava narozenin nebo oslava s překvapením a o těch se dočtete více v sekci Speciální párty.
Jak si párty objednám?
Líbí se vám nápad uspořádat párty a už přesně víte, které kamarádky pozvat a výborně se s nimi pobavit nad trochu lechtivým, ale zajímavým tématem? Chcete se dozvědět o trendech v erotických hračkách a na vlastní kůži vyzkoušet erotickou kosmetiku?

Pak jednoduše vyplňte tento náš objednávkový formulář a my se vám ozveme.
Co se po objednání párty děje?
Po vyplnění jednoduchého objednávkového formuláře na našich stránkách vás do dvou pracovních dnů bude kontaktovat jedna z našich agentek. Probere s vámi možnost pořádání párty ve vámi vybraném termínu, případně si domluvíte jiný termín a ten si již finálně zarezervujete.

Poté obdržíte SMS potvrzení a poštou vám přijde ještě oficiální pozvánka s vaším vybraným datem, jménem agentky a jejím telefonním číslem.
Jeden až dva dny před termínem konání vaší Dámské Jízdy se s vámi naše agentka ještě jednou spojí, aby se ujistila, zda nemáte nějaké další otázky a jestli svou účast potvrdil dostatek vašich kamarádek.

Pokud se vám do tří pracovních dnů naše agentka neozve, musela zklamat technika a váš formulář zřejmě nedorazil. V takovém případě nás, prosím, kontaktujte naši manažerku na telefonním čísle 737 113 333. Děkujeme.
Dámská jízda Adresa : http://www.damska-jizda.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: dámská jízda, párty pro ženy
Uloženo: 23.05.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde