Koktejly, nerozbitné sklo

Jejich cílem je vaše radost ze života, který by neměl být jen o tvrdé práci, povinnostech a zklamáních. Do dnešního dne jste si mysleli, že míchaný koktejl si můžete dát jen v baru a i přitom jste mohli zjistit, že to není to pravé "ořechové", nebo že vám v každém baru váš oblíbený koktejl chutná pokaždé jinak. Naše koktejly jsou pro vás tím pravým řešením pro předcházení takových situací. Není snadné vytvořit dobrý koktejl, protože to opravdu není snadné.

Jejich strategií je obohacovat český trh kvalitními a inovativními produkty, které jsou ověřeny spotřebiteli jinde ve světě.

Koktejly se obvykle skládají na nějakém základu ( gin, tequila, vodka, atd. ), různých likérů, ovocných šťáv a sirupů. Tajemství "dokonalých" koktejlů spočívá nejprve v kvalitě jednotlivých komponentů, za druhé, v ideálním poměru jejich směsi, a za třetí, v druhu příprav a v prezentaci stylu vytvářejícího jejich atmosféru. Se specifickými obaly Conelly za vás vyřešíme první dvě části, tu třetí už ponecháme zcela na vás. Vyzkoušejte si, že příprava našich koktejlů není žádna věda a přijměte výzvu pro uspořádání perfektního večírku s Conelly Cocktails.
Koktejly, nerozbitné sklo Adresa : http://www.conelly-cocktails.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: COLS, Glass4ever, koktejly, míchané nápoje, alkoholové nápoje, sklenice, polykar
Uloženo: 19.05.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde