Elegantní UV gel pro originální nehty

Mnoho žen dnes již přišlo na to, že pokud chtějí mít krásné nechty, musí o ně pečovat. Je ale nutné chodit do nehtových studií a platit za to profesionálům? Mnohdy je to zbytečné, většinu úkonů péče o nechty zvládne udělat každá žena v pohodlí svého domova. Neváhejte a vyzkoušejte to i vy.

Pokud máte kvalitní přírodní nechty, stačí vám obyčejná pravidelná manikúra. Chcete-li vaše nechty zpevnit, použijte P-shine japonskou manikúru, která je založena na čistě přírodních prostředcích pro péči o nechty. P-shine se skládá z dvousložkové péče, oba přípravky se zaleští do povrchu nechtu speciální leštičkou. Tím dojde k výraznému zpevnění nechtu a zvýšení lesku. Pokud tato péče nestačí, přichází na řadu UV gély.

Gélové nechty jsou v poslední době velmi oblíbené, stačí mít doma správné nechtové tipy, pilníky a štetce a samozřejmě UV gély. Potřebujete-li poradit, navštivte internetový obchod D-nails.sk, kde se dozvíte, co všechno budete pro modeláž potřebovat. D-nails.sk vám představí kvalitní zboží pro nechtovou modeláž, nakoupíte zde nechtové tipy různých velikostí a tvarů i vše ostatní.

Dále budete potřebovat především UV gély, D-nails.sk má pro vás různé druhy UV gélů v moderních barvách. Můžete vybírat barevné UV gély, pomocí kterých můžete snadno vytvořit nejrůznější zdobení na vašich nechtech. Vyzkoušejte také glitterové UV gély v módních barvách, metalické UV gély dodají vašim gélových nechtům speciální kovový lesk, jsou vhodné k použití na barevnou francouzskou manikúru nebo také pro vytvoření zcela unikátního vzhledu nechtů.

Chcete-li něco skutečně speciálního, použijte k modeláži termo UV gély, které mění barvu v závislosti na změně teploty, vybírejte na D-nails.sk z mnoha různých barevných kombinací. Vše, co budete pro modeláž nechtů potřebovat, nakoupíte na D-nails.sk, přesvědčte se sami.
Elegantní UV gel pro originální nehty Adresa : http://www.d-nails.sk
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: gélove nechty,uv gel,akryl,eshop,štetce,nechtove tipy,akrylove nechty,sada na ne
Uloženo: 09.05.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde