Salon Mierva společenské a svatební šaty

Stránka a zároveň eshop www.spolecenske-saty.eu nabízí širokou škálu levných i luxusních společenských, plesových, svatebních i letních šatů, dlouhých, polodlouhých i krátkých, v různých barvách, ve velikostech 34 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56, tedy i v nadměrných velikostech pro krásné baculky nebo plnoštíhlé dámy, které chtějí také vypadat dobře na společenských událostech. Ve větších velikostech nabízíme i dlouhé bílé svatební šaty. K většině šatů je zdarma šál z organzy pro zakrytí holých ramen.
Jako výhodu vidím to, že většina šatů pasuje na dvě velikosti, proto se nemusíte bát nákupu šatů přes internet. Šaty mají žabičková natahovací záda, posuvná ramínka a stuhu na utažení v pase.
V tomto eshopou se šaty naleznete i úžasné zlaté kožené lodičky boty sandálky vhodné jak ke společenským, tak ke svatebním šatům, s perličkama, na velmi vysokém podpatku a platformě.
Eshop dále nabízí levné spodnice, jak obručové, tak bezobručové, pro bohatější sukni společenských a svatebních šatů.
Dále je sortiment rozšířen o nabídku společenských šálů k zakrytí holých ramen, hodí se jak na ples, tak na svatbu, o svatební a společenské bolerka, sáčka, přehozy.
Eshop zasílá své zboží po celé ČR i SR, platit můžete na dobírku nebo převodem. Šaty skladem jsou do dvou dní u Vás a pokud by náhodou neseděly, můžete je samozřejmě vrátit.
Osobně můžete salon Mierva navštívit ve Frýdku-Místku, což je jen kousek z Ostravy, Třince, Orlové, Karviné, Českého Těšína, Havířova, Nového Jičína, Kopřivnice, Příbora, Valašského Meziříčí, Frenštátu, Rožnova, Olomouce.
Zdarma můžete získat i slevu na parádní levné pánské obleky Bandi.
Salon Mierva společenské a svatební šaty Adresa : http://www.spolecenske-saty.eu
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Levné společenské šaty, levné svatebné šaty, levné plesové šaty, levné letní šat
Uloženo: 08.05.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde