Transformátory z dílny společnosti Trafo

S distribučními transformátory a transformačními stanicemi se dnes můžeme setkat na mnoha místech. Transformátor obecně je elektrický netočivý stroj, který slouží k přenosu elektrické energie. Využívá se při přeměně nízkého či vysokého napětí na napětí jiné hladiny nebo pro tak zvané galvanické oddělení obvodů.

Nabídka společnosti Trafo CZ



Firma Trafo CZ, která se specializuje na výrobu a prodej transformátorů, na našem trhu působí již od roku 1992. Od samého počátku úzce spolupracuje se Skupinou ČEZ a je jedinou, která u nás v republice zajišťuje jak výrobu, tak i prodej kvalitních transformátorů pro osazení do transformačních stanic. Trafo CZ se zaměřuje na transformátory Elin, nízkoztrátové transformátory pro fotovoltaické a větrné elektrárny, repasované transformátory či vazební transformátory HDO. Jaké jsou zásadní rozdíly mezi těmito transformačními stanicemi? Na co a kde se rozhodnout pro jejich využití?

Když potřebujete transformátor



První - transformátory Elin si můžete objednat v několika typech, které se liší svým individuálním provedením, výkonem či napětím. To, že patří mezi špičku a jsou velmi žádané u zákazníků, dokládá i fakt, že jich dnes v ČR funguje přibližně 10 tisíc - což rozhodně není málo. Transformátory Elin vychází z osvědčených světových postupů. S investicí do tohoto stroje tak určitě nesáhnete vedle.

Za zmínku stojí také nízkoztrátové transformátory, které se hojně využívají u fotovoltaických elektráren. Alternativní zdroje energie v posledních letech zažily obrovský boom. Tyto transformační stanice se soustředí především na energii získanou od slunce a větru. Výkon dosahuje od několika Wattů až do desítek MW a přináší výrazné úspory - v porovnání s dalšími možnostmi řešení.

Trafo CZ nabízí nejen výrobu a dodávky, ale svým zákazníkům zajišťuje také kompletní servis. V internetovém obchodě, který běží na webových stránkách společnosti, si pak můžete vybrat z mnoha náhradních dílů, které transformátory a transformační stanice potřebují ke správnému fungování. Firma obecně prosazuje vstřícný a individuální přístup ke svým zákazníkům.
Tučně
Transformátory z dílny společnosti Trafo Adresa : http://www.trafocz.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: transformátory, transformační stanice
Uloženo: 26.03.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde