Krbové vložky s vysokou účinností

Už dávno se krby nedělají tak, jako za starých časů. Navštívíte-li hrad nebo zámek, naleznete zde krby. Tyto krby jsou však otevřené, takže veškerý nepořádek a prach ze samotného dřeva, kouř a saze máte v místnosti. Moderní krby jsou však konstruovány úplně jinak.

Základem je krbová vložka, která odpovídá za dokonalé spalování dřeva nebo dřevěných briket. Každá krbová vložka má alespoň přední stranu prosklenou, aby bylo vidět do ohně. Tato přední strana je tvořena dvířky, která v případě potřeby přikládání stačí jednoduše otevřít, přiložit a opět zavřít. Minimalizuje se tak nepořádek, který se vám rozšíří po interiéru, a pokud máte dobrý komín, neucítíte ani žádný kouř. Velmi moderní jsou v poslední době krbové vložky s atypickým prosklením dvou nebo dokonce tří stran. To proto, abyste oheň viděli z více míst pokoje a zdál se prostorový. Navíc se takové krbové vložky opatřují 3D obestavbami, které jsou sice náročnější na prostor, vytvářejí však zcela unikátní dekorativní prvky interiérů.

Krbové vložky jsou dvou základních typů, dělí se podle způsobu rozvodu tepla do ostatních místností v bytě nebo domě. Teplovzdušné krbové vložky ohřívají spalováním tuhých paliv vzduch, který je veden rozvody vzduchu do dalších místností, které vytápí. Nevýhodou je, že kolem výduchů rozvodů, které jsou v každé vytápěné místnosti, se často objevují zčernalé skvrny na zdech, protože teplý vzduch s sebou často unáší také saze. Druhým typem jsou teplovodní krbové vložky, které teplo předávají prostřednictvím teplé vody. Chcete-li ušetřit na vytápění, pořiďte si i vy kvalitní krbovou vložku od renomovaných výrobců a nechte si postavit váš vlastní krb. Navštivte internetový obchod Krby-stavba.cz a vyberte si krb podle vašich představ.
Krbové vložky s vysokou účinností Adresa : http://www.krby-stavba.cz/krbove-vlozky-teplovzdusne
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: krby,krb,nerezové komíny,komín,komíny,krbová obestavba,stavba krbu,krbová vložka
Uloženo: 20.03.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde