NejPomocníci.cz: Jedinečné místo pro nab

Už Vás nebaví pracovní portály, na kterých najdete pouze brigádu v podobě roznášení letáků v supermarketu či práci v call centru? Nás také ne, proto Vám představujeme portál NejPomocníci.cz, mikrotržiště plné schopných lidí, kteří chtějí svůj talent využít – ať už se jedná o práci s dětmi, šikovnost pro úklid v domácnosti či hlídání domácích mazlíčků.

Zapojte se a vydělávejte


Pokud si chcete přivydělat a víte, že máte co nabídnout, můžete být součástí takového mikrotržiště i Vy. My Vám totiž zajistíme zákazníky, kteří Vaše služby ocení. Vy se pak s chutí budete moci pustit do svěřených úkolů v podobě drobných domácích prací, donášky jídel, hlídání malých ratolestí či údržby něčí zahrady. Zkrátka budete dělat to, co Vám jde nejlépe. A co je na tom všem nejlepší? Vy sami se stanete pány svého času a určíte si, kdy a jak chcete pracovat – a také budete mít přehled nad svou finanční odměnou, která se pohybuje v hodnotě kolem slušných 500 Kč za splnění jednoho úkolu.

Bavit se & pracovat


Práce nalezená na webovém serveru NejPomocníci.cz nejen, že zlepší Vaši finanční situaci, ale pomůže obohatit i Vaši mysl. Setkáte se s novými lidmi, vyzkoušíte si různá drobná zaměstnání a získáte neocenitelné zkušenosti. Oproti klasické a všední brigádě naleznete u NejPomocníků veliký rozdíl – a tím je rozmanitost, která bude provázet všechny Vaše úkoly.

Chcete být naší součástí? Stačí navštívit internetové stránky http://nejpomocnici.cz a stát se Agentem! Přihlášku zde po registraci můžete vyplnit online, podstoupíte krátké video interview spolu s bezpečnostní kontrolou a můžete začít vydělávat!
NejPomocníci.cz: Jedinečné místo pro nab Adresa : http://nejpomocnici.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: mikrotržiště, drobné práce, nabídka práce, přivýdělek, brigáda, práce, brigády n
Uloženo: 11.03.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde