NejPomocníci.cz: Už na úklid nejste sami

Jste pracovně vytíženi nebo máte malé děti a nestíháte práce v domácnosti? Právě Vám se může hodit portál NejPomocníci.cz, na kterém seženete seriózní a příjemnou výpomoc pro úklid bytu, domu a v případě zájmu třeba i komerčních prostor Vaší firmy – kanceláří, hal a stadionů. Navíc se nemusíte bát, že byste zde úkol svěřili do nesprávných rukou – každý z našich Agentů je něčím jedinečný, vyniká ve své práci a sami si jej můžete i prověřit dle hodnocení na internetovém profilu.

Nestíháte uklízet? Nevadí, my to zařídíme za Vás!

Nemusíte se bát, že jste v tom sami. Málokdo si zvládá v dnešní době udělat dostatek času na svoji domácnost, a pokud to dokáže, zase tím omezuje čas, který by rád věnoval sportu či kulturnímu životu. NejPomocníci.cz jsou tady ale od toho, aby Vám vše usnadnili. Stačí se u nás zaregistrovat, vytvořit úkol a pak už jen čekat na rychlou reakci tzv. Agentů, ze kterých si vyberete toho pravého člověka. A co všechno může takový Agent Vám a Vašemu bytu nabídnout?

Mytí oken,
utírání prachu,
vysávání a vytírání podlah,
praní a žehlení,
…a ještě mnohem více!
Nezáleží na tom, zda zrovna potřebujete kompletní a důkladný úklid bytu před významnou návštěvou či jen budete rádi, pokud se zbavíte své neoblíbené domácí činnosti. Ať to bude cokoli, naši pomocníci jsou Vám k ruce a my doufáme, že s nimi budete spokojeni.

Uklidíme nejen domy a byty – jsme tady pro všechny

NejPomocníci.cz jsou ideální variantou i pro různé společnosti, kterým by se zrovna hodila výpomoc na úklid kancelářských prostor, hal či stadionů. Šikovných lidí u nás najdete mnoho, budete se podílet na určení ceny a rozhodně – nebudete litovat. Stačí navštívit webovou stránku http://nejpomocnici.cz a vytvořit nový úkol.
NejPomocníci.cz: Už na úklid nejste sami Adresa : http://nejpomocnici.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: úklid bytu, úklid bytových prostor, výpomoc do domácnosti, pomoc s úklidem, úkli
Uloženo: 11.03.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde