Potrubní díly ARaPO

Pokud sháníte kvalitní t-kusy, oblouky, příruby a další potrubní díly, obraťte se na společnost ARaPO. Vybírejte z celé řady tvarů, rozměrů, velikostí a typů. Potrubní díly z dílny společnosti ARaPO jsou určeny pro profesionální a domácí použití.

Příruby, oblouky, trubky



Stavíte nové či opravujete stávající potrubí? Potrubní díly společnosti ARaPO jistě využijete k maximální spokojenosti. Vybírat můžete z širokého spektra dodávaných přírub. Rozlišují se krkové, zaslepovací, ploché, závitové, točivé a atypické příruby, které nabízejí v provedení Long Welding Neck ASME B 16.5, Orifice Flanges ASME B 16.36, DIN 28030, 280038 a dále dle výkresové dokumentace.

Oblouky se u potrubí využívají pro změnu směry osy vedení. Nabídka společnosti ARaPO je dodává v následujícím provedení: bezešvé, svařované a segmentové. Trubky dodávají ve výrobních nebo přesných délkách, popřípadě dle dohody se zákazníkem. Tyto výrobky dodáváme podle norem ČSN, EN, DIN, ANSI a GOST, ale také dle zvláštních požadavků našich zákazníků.

Společnost ARaPO



Společnost ARaPO na trhu působí již 14 let. Veškeré potrubní díly, které společnost ARaPO dodává na trh, jsou kvalitní, spolehlivé a odolné. Pro výrobu potrubních dílů využívá prvotřídní materiály a moderní technologické postupy. Sídlí v Hradci Králové, ale působí v rámci celé České republiky.

Potrubní díly ARaPO Adresa : http://www.arapo.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: potrubí, potrubní díly, příruby, ARaPO
Uloženo: 08.03.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde