Široká nabídka fotopastí

Fotopasti - maskované bezpečnostní a lovecké fotoaparáty s možností nahrávání statických snímků nebo krátkých videí. Aktivní jsou pouze tehdy, pokud se v jejich okolí pohybuje člověk nebo zvěř.

Fotopast na ochranu majetku


Tyto citlivé přístroje byly původně určené pro focení zvířat v přírodě, v současné době se ale stále více uplatňují při ochraně majetku. Pro provoz fotopastí postačuje sada tužkových baterií a není potřeba stálá obsluha. Oproti běžným bezpečnostním kamerám tedy nevyžadují žádný zdroj elektrické energie - navíc jsou mnohonásobně levnější. Vzhledem k jejich kompaktním rozměrům jsou také snadno přenosné. Fotopast s neviditelným přísvitem (940nm) exponuje bez jakéhokoliv světelného efektu, doporučujeme použít především jako fotopast na zloděje.

Fotopast na zvěř


U fotopastií s viditelným přísvitem se LED diody v době exponování mírně začervenají. Přestože světlo do okolního prostoru nevyzařuje, je možné si jich v noci při přímém pohledu na fotopast povšimnout. Taková se používá na pozorování zvěře, ale vhodná je i na ochranu majetku. V nabídce máme také modely s možností okamžitého přenosu zaznamenaných snímků na mobil nebo na email, takzvanéfotopasti GSM.

Fotopast Acorn, UOVision a Dörr SnapShot


Mezi nejprodávanější fotopasti, které se vyznačují vysokou kvalitou a optimální cenou jsou především fotopasti Acorn, mezi něž patří právě modely 5210 a 6210.
Dva špičkové modely s neviditelným přísvitem (940nm) ) - UOVision UV565 a UOVision UM565 nabízí značka OUVision. Tyto fotopasti(rozlišení čipu 8Mpx interpolovaně) s českým menu jsou zcela totožné, model UM565 (Mobil) s přednastavenými operátory navíc umožňuje ihned odesílat zaznamenané snímky prostřednictvím MMS na mobil, nebo pomocí GPRS na email. Do nabídky jsme nově zařadili také modely UOVision UV562 a UOVision UM562 GSM (viditelný přísvit 850nm) s delším dosahem nočního osvitu a s o něco lepším podáním polotónů.
Fotopast od značky Dörr SnapShot jsou modelové řady jejímž subdodavatelem je značka UOVIsion.cz Mají menu pouze v němčině a angličtině, design i vlastnosti jednotlivých modelů jsou prakticky shodné s modely UOVision. Výhodou modelů s označením SnapShot Mini je jejich menší velikost a poměrně nízká cena.
Vyberte si fotopast u Infoto.cz - tato firma se na jejich prodej specializuje. Vysvětlí funkčnost a rozdíly mezi jednotlivými fotopastmi, poradí s výběrem té nejvhodnější pro vaší potřebu, pomohou nastavit jednotlivé parametry. Vše skladem s expedicí do 24 hodin. Zabývají se také velkoobchodním prodejem fotopastí. Pro více informací volejte: 602 80 36 37
Široká nabídka fotopastí Adresa : http://www.infoto.cz/fotopasti
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: fotopast, fotopast na zloděje, nejlevnější fotopast, fotopast na ochranu majetku
Uloženo: 05.03.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde