TaxiAgent aplikace pro taxík

TaxiAgent je jednoduchá aplikace pro chytré telefony (Android, iOS), která umožní rychle a pohodlně objednat nejbližší nebo nejlevnější volné vozy taxi a další služby, jako je kurýr, drink servis, nákladní nebo dětské taxi.
TaxiAgent Vám přímo v telefonu zobrazí podrobné informace o čase příjezdu, sazbě i celkové ceně jízdy, řidiči (muž/žena, jazyky, fotka) a vybavení vozu (kuřácký/nekuřácký vůz, klimatizace, dětská sedačka různých kategorií, wifi, velký zavazadlový prostor, odvoz kočárků, apod.). Umožňuje mezi vozy filtrovat dle různých kritérií a vybraný taxík objednat jedním klikem bez nutnosti čekání na spojení s dispečinkem a vysvětlováním svých požadavků, nebo psaní SMS zpráv. Pro pasažéry to znamená eliminování nepříjemných překvapení v porovnání s objednáním „naslepo“.
Zásadním rozdílem mezi telefonickou objednávkou a TaxiAgentem je rychlost a fakt, že nikdo nic nesděluje dodatečně, ale vše víte předem.
Vozy taxi jsou pasažéry hodnocené a okomentované, což vede ke zvyšování kvality poskytovaných služeb.
Bezpečnost a kvalitu služby zabezpečujeme přísnými vstupními kritérii při zapojení taxikářů do systému a průběžnými kontrolami. Každá jízda se navíc zaznamenává a její záznam je Vám k dispozici v aplikaci ať už pro přehled nebo případnou reklamaci (zapomenete-li tašku-víte kde jí hledat).
TaxiAgent aplikace pro taxík Adresa : http://www.taxiagent.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: taxi agent, vyhledávač taxíků, taxi praha, nejlevnější tax, objednat taxi, aplik
Uloženo: 04.03.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde