Zdobíme nehty UV gely

Internetový obchod pomůckami pro nechty D-nails.sk je tu pro vás. Chcete-li i vy mít krásné nehty, ale vaše přírodní nehty nejsou dostatečně kvalitní, nezoufejte. Máte možnost vymodelovat si nehty umělé. Vsaďte na gélové nechty, které jsou v poslední době velmi populární. Gélové nechty vám vydrží dlouhou dobu krásné, jsou tenké, lesklé a velmi dobře na nich drží veškeré druhy zdobení. Stačí tedy chvilka péče a vaše nechty budou krásné dlouhou dobu.

Abyste vymodelovali dokonalé nechty, budete potřebovat kvalitní UV gély. D-nails.sk vám nabídne široké spektrum UV gelů různé konzistence, záleží na vašich zkušenostech, zda je pro vás jednodušší manipulace s řídkým gelem, hustým nebo superhustým. UV gély se zde prodávají také v celé paletě moderních barev, můžete si tak jednoduše vybrat ty, které se vám právě hodí. Buďte kreativní a využijte k modeláži i vy gély s nejrůznějšími efekty. Velmi zajímavé struktury můžete na vaše nechty nanést pomocí glitterových gelů. Originálního efektu dosáhnete, použijete-li farebné gély s metalickým leskem.

Novinkou jsou termo UV gély. Ty dokáží měnit barvu podle teploty. Můžete si vybrat z nejrůznějších barevných přechodů ten, který se vám nejvíc zamlouvá. Termo UV gély se chovají ve všech ohledech jako běžné UV gély, pokud se ale změní teplota nehtu, změní UV gel barvu. Tato vlastnost je velmi efektivní, pokud termo UV gély použijete pro složitější zdobenie na nechty. Vaše nechty tak budou vypadat pokaždé jinak a přitom vždy krásně upraveně.

Pro modeláž gelových nehtů budete potřebovat také profesionální UV lampu. UV světlo způsobuje, že UV gel nanesený na nehty ztuhne a zatvrdne. Gélové nechty jsou proto velmi odolné, pevné, ale zároveň pružné. Vytvářejí tak dokonalou ochranu pro vaše přírodní nehty, vypadají velmi pěstěně a zkrášlují vaše ruce. Rozhodněte se i vy pro gélové nechty a nakupujte vše potřebné na D-nails.sk.
Zdobíme nehty UV gely Adresa : http://www.d-nails.sk
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: gélove nechty,uv gel,akryl,eshop,štetce,nechtove tipy,akrylove nechty,sada na ne
Uloženo: 22.02.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde