Triplex – výtahy pro každého

Společnost TRIPLEX v.o.s. byla založena v roce 1994 třemi společníky. Založil ji Beránek Vladimír, Vejs Pavel a Roman Salay. V roce 1995 odešel po dohodě Roman Salay a v loňském roce 1.9.2012 odešel po dohodě Pavel Vejs, který si založil novou společnost TRIPLEX servis s.r.o. a pod touto hlavičkou provádí servis pro všechny  naše dosavadní zákazníky.


Beránek Vladimír se stal jediným majitelem společnosti TRIPLEX v.o.s. a společnosti TRIPLEX CZ s.r.o. která má kompletní technické zázemí pro výrobu, projektování  a pro další vývoj výtahů. S výrobou a montáží atypických výtahů, domovních výtahů a plošin mají naši zaměstnanci už téměř dvacetiletou zkušenost .


Priorita Naší společnosti je především výroba  a montáž kvalitních výtahů. Velkou část našich zakázek tvoří výroba atypických výtahů ve staré zástavbě PRAHY a další velkou část tvoří výroba a montáž domovních výtahů určených pro přepravu osob i nákladů. Tyto domovní výtahy TRAVEL IPB 300 a TRAVEL 500 jsou velmi oblíbené pro svoji velikost, kvalitu provedení a také ceny tohoto zařízení. Doposud jsme vyrobili přes 600 výtahů.

Domovní výtahy TRAVEL 300kg a 500kg




Mohou být instalovány do objektu i s šesti poschodími se zdvihem do 12metrů. Všechny typy výtahů mohou výt vyrobeny a dodány v různých tvarových, prostorových a velikostních modifikací. Interiéry kabin si může zákazník zvolit v různých barevných i materiálových kombinací jako je sklo, masivní dřevo nebo lamino či plech s povrchovou úpravou KOMAXIT. Dalšími hlavními komponenty, jako jsou šachetní dveře, je možné volit také z několika variant. Celoskleněné, celoplechové nebo v kombinaci plech se dřevem nebo se sklem. Vybavení domovní výtahy tlačítek,ovládání výtahu a osvětlení jsou naší firmou nabízeny pouze osvědčené komponenty a materiály. Výsledkem instalace je snadná doprava osob mezi podlažími vyrobeným podle Vašich představ.

Malé domovní výtahy - výhodné řešení pro
nízkopodlažní domy




Touto inovací a krokem přináší naše firma na trh levnější a lehkou technologii výtahu a plošiny. Toto řešení je opravdu kombinací kvality a spolehlivosti při využití minimálního stavebního prostoru a za nižší pořizovací náklady proti klasickému výtahu.


Unikátní zařízení TRAVEL IPB 300© a TRAVEL 500 kg je opatřeno ES certifikátem typu a řídí se příslušným ustanovením ČSN. TRAVEL IPB je subtilní dopravní prostředek pro vertikální pohyb osob do maximální nosnosti 500kg. Výtah může přepravovat i náklad o stejné nosnosti 500kg. Tento domovní výtah je určen pro komerční účely a veřejně přístupné stavby a soukromé domy. Pořizovací cena tohoto zařízení ve standardním provedení je okolo 330 tisíc pro dvě stanice a to je zhruba desetina ceny pořizované nemovitosti.


Našim dalším produktem ve výtahové technice je také zařízení MINI TRAVEL 100 kg. Toto zařízení slouží pro dopravu pouze nákladu a jeho obrovskou výhodou je, že muže mít stroj a el. rozvaděč pod spodní stanicí, pokud je spodní zastávka v 80 cm nad zemí. Může být osazen dveřmi jednokřídlými, dvoukřídlými nebo posuvnou barierou.
Triplex – výtahy pro každého Adresa : http://www.triplex.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: výtah, výtahy, domovní výtah, domovní výtahy, triplex, plošiny
Uloženo: 14.02.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde