Výživa pro stylové nehty

Naše nehty vyžadují pravidelnou péči nejen proto, aby vypadaly pěstěně, ale především proto, aby byly zdravé. Nedopřáváme-li tělu dostatek rozmanité stravy a v ní obsažených živin, mohou naše nehty trpět různými neduhy, poruchami růstu nebo kosmetickými nedostatky. Nejčastěji se to projeví tak, že naše nehty zeslábnou, začnou se lámat, třepí se nebo se na nich vyskytují bílé skvrny, nehty mohou být také podélně nebo příčně zvrásněné.

Pokud některý z těchto jevů pozorujete i vy, je třeba doplnit vitamíny, které vašim nehtům schází. V dnešní době je to snadné, existuje celá řada různých přípravků doslova nabitých nejrůznějšími vitamíny, které vašim nehtům pomohou získat opět zdravý vzhled. Navštivte internetový obchod MagicNails.cz, který se zaměřuje právě na pomůcky pro péči o nehty. Nakoupit zde můžete vše od manikúry přes různé nehtové výživy až po zdobení na nehty, laky na nehty a UV lampy. Právě zde si můžete zakoupit unikátní nehtový olejíček určený k ošetření okolí nehtů od firmy Silcare. Olejíček dodává nehtům potřebné vitamíny A, E, C, B1, B5, B7, H, PP a také minerální olej. Pomáhá proti oxidaci a působí také blahodárně na vyhlazení povrchu nehtů.

Potřebujete-li podpořit schopnost růstu nehtů a obnovit jejich životaschopnost, dopřejte jim péči bio olejíčku Silcare Line. Tento olejíček obsahuje vedle celé řady prospěšných vitamínů také nenasycené mastné kyseliny, jako je kyselina linolová, linolenová a olejové kyseliny. Máte-li gelové či akrylové nehty, vaše přírodní nehty přesto potřebují kvalitní výživu, protože jsou namáhány tím, že musí nést nehty umělé. Starejte se proto o vaše nehty i pod těmi umělými. Dopřejte vašim nehtům prvotřídní péči, nakupujte na MagicNails.cz a dbejte o jejich krásu a zdraví.
Výživa pro stylové nehty Adresa : http://www.magicnails.cz/lepidla-a-vyziva
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: nehty, laky na nehty, barevné uv gely, pilník na nehty, akryl, uv lampa na nehty
Uloženo: 08.02.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde