Skylink

Zmíněná společnost vzniká sloučením slovenského Skylinku a českého Trade & Technology. Obě platformy se po sloučení jmenují Skylink a těší se obrovskému zájmu. V nedávné minulosti dokonce oslavili i miliontou zaktivovanou kartu. Obrovský zájem je zapříčiněn především díky bohaté programové nabídce, jež byla navíc kompletně zdarma. Mnohým uživatelům satelitních přijímačů nestačí aktuální programová nabídka a tak jim nic nebrání předplatit se speciální balíčky s prémiovými kanály. Od září roku 2012 se ovšem i za volně vysílané programy platí servisní poplatek 29Kč na měsíc, což vyvolalo řadu nespokojených zákazníků. Tento poplatek se netýká uživatelů, kteří mají předplacené prémiové balíčky s programy.
Platforma Skylink začala vysílat i ve Full HD kvalitě, což ocení nároční diváci televizních obrazovek. Satelitní vysílání probíhá přes satelity ASTRA, jež jsou umístěny na pozicích 19,2°E a 23,5°E. Obě družice jsou určeny speciálně pro vysílání českých a slovenských programů.
V současné době má každé satelitní vysílání svůj kódovací systém, aby se zabránilo nelegálnímu příjmu programů uživatelům, kteří na satelitní vysílání nemají právo. Do konce roku 2012 se v této satelitní platformě využívalo kódování CryptoWorks. V současné době se pomale přechází na kódovací systém Irdeto. Každá přístupová karta je určena na určité kódování. Ovšem do roku 2010 byly vydávány tzv. ICE karty, keré běžely jak pod kódovacím systémem CryptoWorks tak i pod novým systémem Irdeto.
Po vložení aktivované přístupové karty do satelitního přijímače by se měla otevřít kompletní programová nabídka. Satelitní přijímač HD musí být ovšem správně nastaven a naladěn. Aktivace přístupové karty může probíhat telefonicky, nebo pomocí pošty, kde při koupi karty naleznete i formulář, který vyplníte a odešlete na uvedenou adresu. Nejlehčí způsob je ovšem aktivace karty přes internet. Podrobné návody na všechny tři způsoby aktivace naleznete v příloze se zakoupenou přístupovou kartou.

www.satelitnik.cz
Skylink Adresa : http://www.satelitnik.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Skylink
Uloženo: 29.01.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde