Outlet24

Milí zákazníci,
OUTLET24 Vám přináší širokou nabídku kvalitních produktů za bezkonkurenční ceny.
Nabízíme Vám pohodlný, bezpečný a rychlý nákup, dostupný 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, který je časově neomezený a umožňuje nákup z každé domácnosti, kanceláře nebo jakéhokoliv místa, kde je funkční internetové připojení.
OUTLET24 Vám poskytne vše co potřebujete. Nemusíte už ztrácet hodiny vyhledáváním na zahraničních stránkách plných produktů s nejasným původem a nesrozumitelnou obchodními podmínkami. OUTLET24 je slovenský portál, se zlevnění kvalitním zbožím s jasným původem. Všechny obchodní podmínky i reklamační řád jsou v souladu s legislativou České Republiky. Ušetříme Vám nejen peníze a hodiny strávené vyhledáváním, ale i obavy spojené s nákupem přes internet.
Naší prioritou je maximálně spokojený zákazník, proto klademe obzvlášť důraz na splnění i těch nejvyšších nároků. Přinášíme širokou nabídkou kvalitních produktů a profesionálních služeb. Vytvořili jsme globální síť dodavatelů, kterou neustále rozšiřujeme. Přinášíme známé značky ale také nové značky renomované ve světě módy. Neustále pracujeme na nových nabídkách, cenových akcích a výprodejích. Tým OUTLET24. vybírá zboží se speciálním citem pro aktuální trendy, kvalitu a design, samozřejmě za nejnižší ceny. Cena je důležitá, ale není všechno. Kvalita je pro nás stejně důležitá jako cena. Vždy hledáme co nejlepší cenu a kvalitu v jednom. Můžete se spolehnout že u nás najdete pouze originální produkty.
Nezapomínáme ani na důležitost bezproblémového vybavení objednávek. OUTLET24 věnuje speciální pozornost správnému a včasnému vyřízení Vašich objednávek. Na portálu máte k dispozici přehled všech Vašich objednávek i možnost sledování průběhu jejich vybavení. Při reklamacích se plně řídíme platnými obecně závaznými právními předpisy Slovenské Republiky. Rovněž se řídíme zákonem o ochraně spotřebitele, na jehož základě je zákazník oprávněn bez udání důvodu odstoupit od smlouvy a zboží bez uvedení důvodu vrátit do 7 pracovních dnů ode dne doručení. Plné znění našich Obchodních podmínek a Reklamačního řádu naleznete v sekci "Obchodní podmínky" http://www.outlet24.sk/cz/obchodne.podmienky
Pravidelně pro Vás připravujeme množství akcií, slev, bonusů, soutěží a jiných výhod. Za každý nákup máte možnost získat slevu kterou si budete moci uplatnit při dalším nákupu. Slevy získáváte i při registraci, doporučení přátelům a přihlášení k odběru našich novinek. Pokud se rozhodnete pro automatický odběr novinek, získáte nejen slevu ale budete také stále jako první informováni o aktuálním dění na OUTLET24. Nájdete nás i na facebooku - https://www.facebook.com/outlet24skhttps://www.facebook.com/outlet24sk. Budeme rádi když nás podpoříte, případně se podělíte o svoji zkušenost s OUTLET24.
Přejeme Vám příjemné nakupování na portálu OUTLET24
Outlet24 Adresa : http://outlet24.sk/cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: outlet, nike, adidas, diesel, Bershka, versace, kabelky, hodinky, obuv detske o
Uloženo: 28.01.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde