Laky na nehty pro zajímavé gelové nehty

Chcete-li i vy mít krásné nehty, je třeba se o ně starat. Máte gelové nehty a chcete, aby vypadaly vždy úžasně? Dáváte přednost unikátnímu vzhledu a ráda byste měla nehty vždy s novými originálními motivy? Vyhrajte si se zdobením nehtů. Zdobení nehtů je hra s barvami, tvary a materiály. Záleží pouze na vaší fantazii, jak vaše gelové nehty ozdobíte.

V dnešní době se neustále rozvíjejí nové technologie a existuje nepřeberné množství různých způsobů, jak gelové nehty ozdobit. Začněme u nejstaršího způsobu zdobení nehtů, kterým je lakování. Laky na nehty jsou všeobecně velmi oblíbené. Jsou dostupné a lze jimi na nehtech vykouzlit skutečně krásné vzory. Internetový obchod MagicNails.cz nabízí širokou paletu laků na nehty s nejrůznějšími efekty.

Vaše gelové nehty mohou být po použití profesionálních laků na nehty od MagicNails.cz krásně lesklé, můžete si pořídit laky s matujícím efektem. Některé laky na nehty dodají nehtům metalický lesk, jiné obsahují třpytky různých barev. Speciálním typem laků na nehty jsou magnetické laky na nehty, které obsahují magnetické částečky. Ty se po nalakování na nehet působením magnetu uspořádají určitým směrem a vytvoří tak velmi zajímavé dekorativní obrazce.

Další skupinu speciálních laků na nehty tvoří praskací laky neboli crack laky. Nehty nalakované praskacími laky vypadají velmi efektně. Crack lak po zaschnutí tvoří trhlinky ve směru tahu štětečku při lakování a vytváří tak velmi zajímavé a vždy naprosto originální obrazce na vašich nehtech. MagicNails.cz nabízí dále také zdobící laky na nehty, které jsou vybaveny speciálním tenkým štětečkem, kterým můžete na nehty kreslit i jemné ornamenty. Pro zdobení na nehty však můžete použít i nejrůznější 3D zdobení, samolepky, ozdobné útvary z FIMO hmoty, střípky nebo nitky. Neváhejte, nechte se inspirovat na MagicNails.cz a nakupujte atraktivní zdobení pro vaše nehty.
Laky na nehty pro zajímavé gelové nehty Adresa : http://www.magicnails.cz/laky-na-nehty
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: nehty, laky na nehty, barevné uv gely, pilník na nehty, akryl, uv lampa na nehty
Uloženo: 24.01.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde