Modelujte osobité gelové nehty

Nehty. Kdo by si pomyslel, že taková zrohovatělá část pokožky, která tvoří nehty, dokáže nadělat tolik parády. Již od dob královny Kleopatry si ženy krášlí nehty nejrůznějšími způsoby. Nejstarší metodou je lakování. Laky na nehty jsou velice populární a slečny, ženy i dámy v nejlepších letech používají na přírodní či gelové nehty nejrůznější laky na nehty.

Jiným osvědčeným způsobem zviditelnění nehtů je modeláž umělých nehtů. Není-li žena stoprocentně spokojena se vzhledem svých přírodních nehtů, má možnost nechat si vymodelovat akrylové či gelové nehty. Ty jsou tvořeny umělým nehtovým tipem, na který se potom nanáší UV gely, je možné tak vytvarovat jakýkoli nehet. Použitím různě barevných a efektních UV gelů se pak již při modeláži dá základ, který se jen jednoduše dozdobí a parádní nehty jsou na světě.

K dozdobení se používají různé samolepky, 3D zdobení na nehty, které vytváří prostorový efekt. Na nehty je možné aplikovat také barevné nitě, střípky či útvary z FIMO hmoty. S jejich použitím lze na nehtech vytvářet velmi originální, neobvyklé a unikátní motivy, které zaujmou. Vaše nehty vás tak budou reprezentovat na každém kroku. Snadno vytvoříte elegantní nehty, nenápadné nehty či extravagantní nehty. Vše záleží na samotné modeláži a následném zdobení.

Gelové nehty jsou velmi trvanlivé, můžete je zdobit stále znovu a znovu. Máte-li čas, můžete mít klidně každý den jiné nehty. Na rozdíl od přírodních gelové nehty opakovaným lakováním nepoškodíte. Neváhejte tedy a navštivte i vy internetový obchod nehtovým zbožím MagicNails.cz, kde seženete vše, co budete k modeláži nehtů potřebovat od nehtových tipů, lepidel a štětečků, přes kvalitní UV gely nejrůznějších barev až po laky na nehty a samozřejmě zdobení. Mějte jednoduše vždy krásné nehty.
Modelujte osobité gelové nehty Adresa : http://www.magicnails.cz/uv-gely-gelove-nehty
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: nehty, laky na nehty, barevné uv gely, pilník na nehty, akryl, uv lampa na nehty
Uloženo: 09.01.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde