Modelujte gelové nehty s nápadem

Abyste zvládli vymodelovat skutečně kvalitní gelové nehty, je třeba praxe a profesionální výuku. Pokud jste absolvovali alespoň základní kurz, víte, jak přesně postupovat při modeláži, abyste vytvořili krásné gelové nehty s dlouhou životností.

Nejprve je třeba vybrat správné nehtové tipy. Tipů existuje celá řada různých druhů, můžete si pro modeláž pořídit nehtové tipy čiré, jednobarevné či předzdobené, které vám výrazně usnadňují následné zdobení nehtů. Je třeba vybrat nejen dekor a tvar nehtového tipu, ale také velikost. Potom přírodní nehty vydezinfikujte a můžete se pustit do práce.

V úvodní fázi se přírodní nehty zkrátí, jemně po povrchu zbrousí pilníkem a kartáčkem očistí. Potom pomocí lepidla prodlužte nehty o nehtový tip, který zkraťte do požadované délky a pilováním zahlaďte přechod tipu a přírodního nehtu. Gelové nehty modelujte tak, že nejprve se nanáší primer, který zlepší přilnavost gelu na přírodní nehet. Aby byly gelové nehty opravdu trvanlivé, je třeba použít správný UV gel.

Internetový obchod MagicNails.cz prodává celou řadu různých druhů UV gelů, můžete zde vybírat gely transparentní, bílé i barevné, samozřejmostí jsou UV gely s nejrůznějšími efekty. Vybraný UV gel pak nanášejte plochým štětečkem a nechte vytvrdit v UV lampě. Pokud chcete vytvořit na nehtech francouzskou manikúru, naneste na konce nehtů bílý UV gel, který nechte opět vytvrdit.

Pokračujte nanesením druhé vrstvy UV gelu. Zde je prostor pro zdobení gelových nehtů. Do UV gelu totiž můžete uchytit nejrůznější druhy zdobení na nehty. Jakmile vrstvu gelu necháte vytvrdit, zdobení zůstane v gelu na určeném místě a jelikož budete nanášet ještě poslední vrstvu UV gelu, bude chráněné až do příští modeláže, už se vám nestane, že by zdobení na nehty upadlo. Neváhejte a využijte různé druhy zdobení na nehty na MagicNails.cz a vytvářejte originální design na nehtech.
Modelujte gelové nehty s nápadem Adresa : http://www.magicnails.cz/uv-gely-gelove-nehty
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: nehty, laky na nehty, barevné uv gely, pilník na nehty, akryl, uv lampa na nehty
Uloženo: 06.01.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde