Udělejte si hezké vánoce s Ambrou!

Rok se s rokem sešel a my si opět lámeme hlavu jak potěšit své blízké, kamarády, či obchodní partnery. Ano, dárkové poukazy, kosmetické balíčky, nebo láhve dobrého vína nikoho neurazí, ovšem letos je čas na velmi luxusní dárek!
 
Není člověka, který by neměl rád luxus, a ten ještě nebyl tak dostupný. Společnost Ambra pro své zákazníky připravila k Vánocům velmi jedinečnou nabídku – manažerské křeslo New York za neodolatelných 15 000 Kč (bez DPH).
 
Jedná se o nádherné křeslo s bílé kůže a s doplňky z masivního dřeva. Váží 65kg a unese celých 180kg. Má výškově stlačitelný plynový píst a houpací mechaniku pro chvíle pohody a odpočinku. A jelikož máme Vánoce, dny splněných přání – dostanete k tomuto elegantnímu křeslu i elektronickou čtečku knih Crono Impresio jako dárek. Má interní paměť 4GB, kvalitní displej s českou lokalizací, podporuje mnoho textových formátů, a tak uspokojí i toho nejnáročnějšího uživatele.
 
Možná si říkáte, že takové křeslo využijí jen vysoce postavení manažeři, ředitelé a podobně. Opak je pravdou! Tento luxus si dnes může dovolit téměř každý. Ne nadarmo se říká, že nejsme tak bohatí, abychom kupovali levné věci, a tak je čas se zamyslet. Dopřejte si pro jednou pohodlí a investujte do své kanceláře. Je přeci známo, že spokojený uživatel = dobře odvedená práce!
 
V nabídce je mnoho dalších manažerských a ředitelských křesel, které stojí za zmínku. Navštivte proto internetové stránky katalog. ambra.cz a vyberte ty nejlepší dárky, kterými zcela jistě uděláte radost. Na těchto stránkách najdete takové kompletní popisky produktů, fotografie a ceny.
 
Ambra přeje svým zákazníkům krásné Vánoce a šťastné vykročení do nového roku 2013!
Udělejte si hezké vánoce s Ambrou! Adresa : http://katalog.ambra.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: křeslo, židle, kancelář,
Uloženo: 25.12.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde