Tepelná izolace KP Izol

Tepelná izolace používaná firmou KP IZOL Hradec Králové
auto obchodní



Chytrá izolace® je systém zateplení izolační pěnou Icynene®, která je vyrobena na vodní bázi. Více než 25 let se s úspěchem používá v Kanadě a USA. Jedná se o tepelně izolační dvousložkový pěnový materiál, který má otevřenou buněčnou strukturu a aplikuje se nástřikem.

Chytrá izolace® vytváří zcela kompaktní, vzduchotěsnou a nenasákavou tepelně izolační vrstvu. Podstatnou výhodou je perfektní a těsné přilnutí k podkladům a konstrukcím, které izolační pěna sama a dokonale vyplňuje. Eliminuje tak nedokonalosti, které vznikají při práci s běžnou izolací. Další její výhodou je, že nikdy nesedá a po celou dobu životnosti stavby nemění svůj tvar ani objem. Je pružná, takže na rozdíl od tvrdých pěn nepraská a neodděluje se od konstrukce. Přesto díky otevřené buněčné struktuře Chytré izolace® dům dýchá.
Chytrá izolace® díky svým vlastnostem zamezuje kondenzaci vlhkosti v konstrukcích, čímž zabraňuje vzniku plísní uvnitř konstrukcí a na jejich povrchu. To zaručuje dlouhou životnost a stabilitu nosných konstrukčních prvků.

Chytrá izolace® snižuje spotřebu energie na vytápění v zimě až o 70%, což je dáno její vzduchotěsností - kompaktní vrstvou, přes kterou teplo neuteče v žádném detailu. V letním období Chytrá izolace® naopak nepustí teplo dovnitř. Odpadá tak nutnost pořizování drahé klimatizace.
Tepelná izolace KP Izol Adresa : http://www.kpizol.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: zateplení domu, zateplení střech, zateplení budov, tepelná izolace
Uloženo: 20.12.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde