Konad - jedinečné zdobení gelových nehtů

Vzhled nehtů je pro většinu dam velmi důležitý. Nehty jsou naší vizitkou, kterou se prezentujeme na veřejnosti. Proto ženy manikúře věnují tak velkou pozornost. Pokud jsou naše nehty od přírody pevné a silné, můžeme si dovolit je ošetřovat pouze běžnou manikúrou. Můžeme si troufnout je klidně i ozdobit, protože vypadají pěstěně. Můžeme na ně použít nejrůznější laky na nehty či jiné techniky zdobení jako 3D nálepky, Konad razítka či barevné transparentní folie.

Laky na nehty jsou známé již tisíce let. Už ve starověku se ženy krášlily tím, že si barvily nehty různými barvivy. V dnešní době si můžete koupit nepřeberné množství různých barev laků na nehty s nejrůznějšími efekty. Internetový obchod MagicNails.cz je specialista na péči o přírodní i umělé nehty. Naleznete zde široký sortiment přípravků, nehtových tipů a pomůcek pro nehtovou modeláž. Nechybí samozřejmě také velmi široký výběr zdobení na nehty.

Barevné zdobení na nehty je ideálním způsobem, jak ozdobit nehty. S unikátním zdobením od MagicNails.cz budou vaše nehty elegantní, hravé, extravagantní či nenápadné. Zkrátka přesně takové, jaké je chcete mít. Vedle klasických metod zdobení nehtů jako nalepování samolepek můžete vaše nehty ozdobit také metodou razítkování Konad. Základem je tiskací hlava, na kterou se přenese požadovaný motiv zdobení pomocí speciálního laku Konad.

Konad lak je tvořen tak, aby držel v požadovaném tvaru. Je mnohem hustší než běžné laky, jeho konzistence spíš připomíná gel. V internetovém obchodu MagicNails.cz naleznete celou řadu barev a odstínů, které můžete použít pro tištění ozdobných motivů na vaše nehty. A kde se vezmou motivy? Stačí si nakoupit destičky Konad, z nichž každá obsahuje hned několik atraktivních ornamentů. Neváhejte a pořiďte si i vy zdobení na nehty od profesionálů.
Konad - jedinečné zdobení gelových nehtů Adresa : http://www.magicnails.cz/zdobeni-na-nehty
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: nehty, laky na nehty, barevné uv gely, pilník na nehty, akryl, uv lampa na nehty
Uloženo: 19.12.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde