Schleich hračky

Děti se v tomhle nezměnily a tak není divu že sebou leckdy berou hračky na dovolené, nebo jen na návštěvy. Ovšem jak už to bývá, hračky se vzrůstajícím věkem děti velmi rychle omrzí a tak nezbývá nic jiného než je na čas odložit a schovat pro další generaci, nebo vyhodit, což je častější osud hraček.
Ovšem některé hračky může potkat i zcela jiný osud. Může se jednat zejména o Schleich hračky, které jsou velmi pěkně propracované a nemají takřka žádnou konkurenci co se propracování týče. Další výhodou je bezesporu vysoká kvalita hraček.
První hračky Schleich byly uvedeny na trh v roce 1950. Jednalo se především o komické figurky jako Snoopy, nebo Schleich Šmoulové. Od 80. let vyrábí firma Schleich převážně modely zvířat, které jsou leckdy nerozeznatelné od živých tvorů. V roce 2007 byla firma převzata britskou společností. Do té doby se jednalo o rodinný podnik.
Firma navíc vyrábí i nejrůznější figurky dinosaurů, jež ocení především nadšenci těchto pradávných tvorů. Novinkou jsou figurky nových šmoulů, které vykouzlí úsměv na rtech snad každému dítěti. Pořiďte vaší ratolesti figurku zlého Gargamela a šmouly, nebo dokonce celou sadu šmoulích sportovců. Samozřejmostí Schleichu jsou i jiné pohádkové bytosti, nebo dokonalé kopie nepostradatelných zemědělských čerpadel, či zásobníků vody.
Pokud vaše dítě zbožňuje zvířátka, není nic jednoduššího než pořízení krásně ručně malovaných jak dekorativních, tak i hracích figurek, které svým propracováním vyrazí dech jak dětem, tak i rodičům a je jedno jestli se jedná o domácí, mořská, nebo snad i bájná zvířata.
Náš sortiment nabízí i obrovský počet rytířů, se kterými je spojeno spoustu příslušenství, jako velké stany, nebo dokonce i stromy a keře.
Hračky jsou tak věrohodně vyrobeny, že se stávají součástí i mnohých sbírek, kde se mohou chlubit svým dokonalým provedením a vysokou kvalitou.
Fonetip s.r.o.
www.jupihračky.cz
Schleich hračky Adresa : http://www.jupihracky.cz/schleich-a621
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: hračky
Uloženo: 19.12.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde