Transformers

Za druhé Transformers mohou být některým dopravním prostředkem. Série hraček Transformers se poprvé objevila před téměř třiceti lety v roce 1984 ve Spojených státech. Je vyráběna dvěma společnostmi: pro Spojené státy je to společnost Hasbro, v Japonsku pak Transformers produkuje se souhlasem splečnosti Hasbro, japonská firma TAKARA TOMY.
Řada hraček Transformers je neodmyslitelně spjata s mnoha seriálovými a filmovými sériemi ve kterých tyto robotické bytosti vystupují. Už první seriál japonsko-americká koprodukce z roku odstartoval výrobu a propagaci první série hraček Transformers. V současnosti (2011) existuje více než padesát sérií s hračkami z této oblíbené série. Navíc existuje kolem dvaceti sérií hraných i animovaných filmů především z Japonska, ale i USA nebo dokonce Filipín. Navíc od roku 2007 se tématu chopil i Hollywood a natočil tři velice kvalitní filmy s klasickou Transformers tematikou.
Ideou Transformers je odvěký vzájemný souboj mezi Autobots a Deceptions. Jejich souboj se vždy odehrával mimo planetu Zemi, ale kvůli nalezení nového zdroje energie se boj přesune i k nám. Decptions (deceptikoni) jsou zlí a snaží se zničit lidstvo. Naopak Autobots (autoboti) se snaží lidstvo zachránit a deceptikony zneškodnit.
Nejvíce oblíbenými hračkami Transformers v současnosti jsou postavy The Fallena- deceptikona, který se dokáže přeměnit v mimozemskou stíhačku a Highbrowa- autobota, který na sebe bere i podobu letadla.
Transformers se mění ale i na jeřáby, terénní i normální auta, vrtulníky atd.
Fonetip s.r.o.
www.mrakyhraček.cz
Transformers Adresa : http://www.mrakyhracek.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: hračky
Uloženo: 17.12.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde