CS link

Součástí neplacené nabídky jsou i programy vysílané ve vysokém rozlišení – HD kvalitě. K standardní neplacené nabídce českých a slovenských programů na CS link si divák může dále předplatit další samostatné programy, popř. zvýhodněné balíčky.
Druhy přístupových karet
Karta CS link na 1 rok
Karta CS link na 1 rok je karta s časově omezenou platností na dobu jednoho roku. V případě, že má zákazník zájem kartu CS link 1 rok následně prodloužit na dobu neomezenou, je možné tuto kartu změnit na kartu bez omezení za poplatek 1000,- Kč.
Karta CS link standard
Karta CS link standard je karta s neomezenou platností na volné kanály a kanály ze základní nabídky. V případě rozšířené nabídky v podobě placených balíčků (Total, Sport MIX apod.), je možné kartu CS link standard kdykoliv rozšiřovat o tyto placené programy.Po registraci karty CS link standard nabízí nyní CS link možnost sledování akční nabídky v podobě ochutnávky tarifu Film na 2 měsíce a Total na 1 měsíc zdarma.
Přístupové karty slouží pro dekódování a příjem satelitního vysílání v digitální kvalitě.
Aktivace CS link karty
K aktivaci karty CS link dochází do pár minut po vložení do satelitního přijímače. Nejprve se Vám zobrazí informační panel o zakódovaném kanále popřípadě, že nemáte oprávnění sledovat tento kanál. Postupně se ale programy aktivují, načítají a během několika minut můžete sledovat kompletní nabídku. Celá nabídka je omezena registrací karty CS link a druhem karty CS link (Roční nebo neomezená).
Registrace karty CS link
Registrace může proběhnout několika způsoby:
1) Registrace přes internet
Tento způsob je nejvíce využívaný.Ve Vašem internetovém prohlížeči zadejte web adresu www.karty.cslink.cz a přesuňte se do nabídky Nový zákazník v levé horní části obrazovky . Poté vepište číslo dekódovací karty, zvolte stát, ve kterém budete kartu využívat a opište kontrolní kód z obrázku. Zvolte tlačítko pokračovat a dále se pro vyplnění registračního formuláře říďte instrukcemi na obrazovce.
2) Registrace přes SMS
Pro registraci karty je nutné odeslat SMS ve tvaru: CSLINK REG cislokarty kodSMSregistrace Jméno Příjmení PSČ Obec Ulice Číslo_domu
V případě víceslovných názvů měst a ulic použijte mezi slovy pomlčku. Kod SMS registrace bývá přímo na balení nebo v balení karty CS link.
3) Registrace poštou
Vyplněný vytištěný registrační formulář zašlete na adresu společnosti CS link.
4) Registrace přes telefon
Kartu můžete aktivovat také zavoláním na zákaznicou linku CS link
Platby za placené doplňkové programy můžete provádět stíracími kupony, elektronickými kupony nebo i pomocí SMS zpráv, které programy aktivují prkticky ihned. Dále můžete platit i bankovním převodem, poštovní poukázkou, platební kartou a také na terminálech společnosti Sazka.
Výhodou předplacených služeb je, že si můžete předplatit pouze jeden oblíbený pořad a ne přímo celý balíček programů CS link. Hned po registraci máte automaticky aktivované programy z tabulky (neplacené programy-kódované) bez jakýchkoliv časových omezení. Dále se pak dají dokoupit různé placené programy.
Pro využití a dekódování přístupových karet CS link musíte vlastnit satelitní přijímač, který podporuje dekódovací systém cryptoworks nebo satelitní přijímač s volným CI slotem, do kterého se vloží CI modul cryptoworks s kartou. Pro příjem českých programů ze satelitu je nutné mít satelitní komplet složený z paraboly, satelitního přijímače, konvertoru, koaxiálu, F konektoru a v neposlední řadě již několikrát zmiňovanou kartu CS link.
CS LINK KUPONY
Tyto kupony slouží k zaplacení nadstandartní nabídky programů CS link. Každý kupón obsahuje na zadní staně stírací pole s kódem, který umožňuje zaplatit za objednané služby. Kupón umožňuje předplatit kterýkoliv placený TV program z nabídky CS link. Kupóny je možno kombinovat a použít jich při platbě několik.

www.satelitnik.cz
CS link Adresa : http://www.satelitnik.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: cslink
Uloženo: 17.12.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde