Kreslené dětské pohádky jako skvělý váno

Vánoční horečka již pomalu, ale jistě vrcholí a vy jste najednou s hrůzou přišli na to, že nevlastníte dárek pro svá nejmenší zlatíčka? Zoufat si nemusíte! Času je ještě vcelku dosti na to, abyste mohli tento problém vyřešit. Útočí na vás z televizí a internetu otravné reklamy na značkové panenky, které si pomalu spletete s opravdovým miminkem? Případně se vašemu zraku neschovala sportovní auta, která brázdí neméně megalomanské autodromy? A co takhle vymyslet pro své nejbližší originální vánoční dáreček, který nejen pobaví a rozesměje, ale také nenásilnou formou poskytne životní ponaučení. S takovým vánočním dárečkem, jakým jsou například pohádky pro děti rozhodně nešlápnete vedle!

Kdo z nás by mohl zapomenout na roztomilého Večerníčka? Modrého klučíka s papírovou čepicí na hlavě, který nás každý večer přijel pozvat na některý z pohádkových příběhů a to buď na dřevěném koníčkovi, ve šlapacím autíčku, anebo na jednokolce. A že těch krásných malovaných příběhů bylo! Jen si vzpomeňme na Boba a Bobka, parádivou Makovou panenku s motýlem Emanuelem, Rákosníčka, Pata a Mata nebo maličkého Krtečka, který zůstává v mnohých dospělých srdcích až do dnešního dne. Večerníčky v sobě nesly kus bezstarostného dětství, potřebného ponaučení i legračních zápletek, které vždy dospěly ke zdárnému rozuzlení.

Asi zřejmě nejpopulárnější dětskou pohádkou a také pohádkovou postavičkou byl malý roztomilý Krteček, který spolu s žabkou, myškou a zajícem zažíval spoustu dobrodružství. Vzpomeňme si na Krtečkovy pohádkové příběhy s novými kalhotkami, létajícím kobercem, karnevalem nebo na to, co Krtek dělal o vánocích. Rozhodnete-li se svou ratolest obdarovat krásnou pohádkou, získáte jistotu, že se u takového originálního vánočního dárečku pobaví celá rodina. Proč obdarovávat děti předraženými hračkami, dejte raději přednost klasickým pohádkám a těšte se z rozzářených oček svých nejmenších.
Kreslené dětské pohádky jako skvělý váno Adresa : http://www.easybuy.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: levná dvd
Uloženo: 11.12.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde