Biobavlna a vaše dítě

Při výrobě oblečení se nepoužívají toxické chemikálie (běžné například při barvení), proto je pro bezprostřední styk s pokožkou ideální. Švédská značka Maxomorra se specializuje na oblečení z kvalitní biobavlny pro děti od narození do 12 let a po úspěchu na světových trzích se konečně dostala i do České republiky.

Měkoučká na dotek
Biobavlna je na dotek měkčí než běžná bavlna proto, že její vlákna nejsou poničena chemickým ošetřováním. Oblečení z biobavlny od Maxomorry je tak příjemné a pohodlné, že je děti nebudou chtít sundat. Navíc je díky použitému způsobu zpracování prodyšnější než oblečení z běžné bavlny.
Cool vzory

Maxomorra není „jen“ bio. Samozřejmostí je vysoká odolnost při opakovaném praní. Samotná kvalita však v dnešní době nestačí, bio už dávno neznamená jen bílé tričko. Styl Maxomorry poznáte na první pohled. Stačí jeden pohled na desítky roztomilých designů pro nejmenší i cool vzorů pro větší děti a je jasné, že Maxomorra je designérská špička v nejlepší skandinávské tradici.
Kde koupíte?

Kamenná prodejna a e-shop Coolkid (www.coolkid.cz) nabízí módu pro děti od 0 do 16 let ve Skandinávii dobře známou pro svou kvalitu a design. Nabídka pokrývá všechny potřeby dítěte, od spodního prádla přes módu pro každý den a funkční oblečení do každého počasí po společenskou módu a nezbytné doplňky. V oblečení z Coolkid bude dítě vždy stylové a v pohodlí.
Biobavlna a vaše dítě Adresa : http://www.coolkid.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: děti, coolkid, dětské, oblečení, biobavlna, zimní, zima
Uloženo: 03.12.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde