Vybavte kuchyni vašim kuchařům!

Zvladají vaši kuchaři dělat jen tu nejlepší práci? Pokuste si jim co nejvíce usnadnit práci a oni se vám odvděčí co nejchutnějšími jídly. Pořiďte jim krouhače zeleniny z naší nabídky, se kterými jim půjde práce raz dva. Navštivte proto e-shop společnosti GASTRO4U, kde vám nabízíme spoustu vybavení do kuchyně. Naleznete u nás přes 3 000 výrobků a k dispozici vám je i gastro bazar. Zde jsem pro vás připravili zařízení za opravdu lákavé ceny.
Rádi byste tvořili domácí hranolky? Nebo chcete připravovat vlastní zelí? Využijte proto krouhač zeleniny, který zvládne i mnoho dalších činností. Jmenujme např. krouhání masa a sýrů do požadovaných tvarů. Stačí jen vyměnit kotouč v krouhači zeleniny a vykouzlíte tvary dle vašich potřeb. Nechte krájení zeleniny na strojích a vy se starejte jen o přípravu a dochucení svých jídel.
Objednejte si i pece na pizzu
Vlastníte restauraci, kde se specializujete na italská jídla? Tak to vám v kuchyni nesmí chybět pec na pizzu. Nabízíme vám celonerezové pece na pizzu, které jsou buď jedno, nebo dvoukomorové. Uvnitř pece na pizzu naleznete šamotový kámen, dále je na peci regulátor teploty a nesmíme zapomenout ani na vnitřní osvětlení. V peci na pizzu vykouzlíte pravou chuť Itálie.
Vybavte kuchyni vašim kuchařům! Adresa : http://www.gastro4u.cz/pizza-pece
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Krouhač zeleniny, Pec na pizzu
Uloženo: 03.12.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde