Topíme okrasnými funkčními krbovými vlož

Snem mnoha lidí je krb, který vytápí jejich domácnost. Proč? Je to jednoduché. Teplo z krbu poznáte. Teplo od ústředního topení je úplně jiné, krby dokáží do místnosti dodat nejen samotné teplo, ale ještě k tomu něco navíc. Topení v krbu má jakousi atmosféru, vyplní váš interiér zároveň teplem a dobrou náladou. Navíc krby vizuálně také interiér doplňují. Můžete se dívat přímo do ohně, pozorovat plameny a poslouchat jejich hučení. Přitom se nemusíte bát, že byste si doma udělali nepořádek.

Moderní krby jsou sestaveny z krbové vložky a krbové obestavby. Krbové vložky jsou uzavřené skleněnými dvířky, takže do místnosti neproniká žádný dým, prach ani saze. Krbová vložka se stará o dokonalé spalování paliva a vznik minima spalin. Ty se potom odvádějí pomocí kouřovodů do komína. Část tepla z krbu se přes skleněná dvířka dostane do místnosti, ve které se krb přímo nachází, zbytek je možno využít k vyhřívání dalších místností nebo i vody. Záleží pouze na typu krbové vložky.

Teplovzdušná krbová vložka ohřívá vzduch. Tento horký vzduch je možno pomocí teplovzdušných rozvodů dopravit do dalších místností u vás doma. Jiným typem krbové vložky je teplovodní s výměníkem. Ta ohřívá ve výměníku vodu, která se pomocí rozvodů přivádí do bojleru nebo do radiátorů, kde topí. Krby jsou velmi praktické a zároveň i estetické prvky domácnosti.

O design krbu se stará krbová obestavba. Je třeba, aby zakryla krbovou vložku i se sopouchem či tepelným výměníkem. Většinou je vyrobena z přírodních materiálů nejčastěji z mramoru či pískovce. Krbové obestavby se vyrábí v různých provedeních, stylech i barvách. Vyberte si i vy na Levnykrb.cz takový krb, který vaši domácnost spolehlivě vytopí a vytvoří vám doma příjemné prostředí. Pořiďte si praktickou krbovou vložku a estetickou obestavbu.
Topíme okrasnými funkčními krbovými vlož Adresa : http://www.levnykrb.cz/krbove-vlozky.html
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: krby,krb,krby kamna,levné krby,kamna,krbové vložky,biokrby,krbová kamna,krby na
Uloženo: 30.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde